Samsung’dan yeni akıllı telefon: Galaxy Core Mini 4G

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’dan yeni akıllı telefon: Galaxy Core Mini 4G
Samsung’un yeni bir akıllısı daha Çin’de duyuruldu.

Firma Galaxy Core ailesinin yeni bir üyesi ile karşımıza geldi. Samsung Çin tarafından listelenen yeni akıllı telefon Galaxy Core Mini 4G olarak adlandırılmış. Model numarası ise SM-G3568V olarak yer alıyor.

4G LTE desteğine sahip olan yeni Samsung Galaxy Core Mini 4G akıllı telefon 4.3″ büyüklüğünde ve 480×800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan cihaz 1.5GB sistem belleği yanı sıra 8GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

Akıllı telefonun ölçüleri ise 127.8mm x 66.2mm x 10.6 mm olurken, ağırlığı da 136gr olarak yer almakta. İşletim sistemi ise Google Android 4.4 KitKat olarak belirlenmiş.

Bu yeni akıllı telefonun henüz fiyatı belli olmasa da, çok fazla olmayacağını tahmin ediyoruz.

caps6

Üye
ön kamerası da yok resimde görünmüyor snapdragon 400 kullanırlar herhalde

Tepkiler: .NeXuS.
Hayret Bu 512 MB ramle gelmiyor

MaxipmaN

Üye
Aşık oldum lan

Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
Bu kadar akıllıyı napacaklar

Cöplüge yeni telefonlarini ekliyolar

Tepkiler: Senyor Keş ve .NeXuS.

fk555897

Üye
Aynı çakma Samsung'lara benziyor.

Tepkiler: baby_face_ ve .NeXuS.
Çöp möp ama LTE desteği var, benim S4'de bile yok

Tepkiler: B.A.R.O.N ve .NeXuS.
kamera flashı bile yokSamsung saç beyazlatır. Sigaradan daha zararlı lanet firma.

Samsung'un suyu ısınmaya başladı

orxan_92

Üye
Lan yeter artik hep ayni tasarim

aslında bu duruma sebeb olan bizleriz... haketmedikleri paraları veriyoruz günün şartlarında bir insan 950 tl ye çalışırken 2000 tl verip telefon alıyoruz aslına baktığımızda hemen hemen hepsi aynı işi görüyor bu saatten sonra hepsinin canı cehenneme

Tepkiler: Dede
Artık çift çekirdek koymamaktan vazgeçmiş olmaları güzel birşey.