muratgucyetmez
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu flashlamak garanti dışına atmaz. eğer ki, arıza durumunda telefonun orjinal yazılımı üzerinde olmazsa garanti dışı kalır. servise vereceğiniz zaman orjinal firmware geçerseniz sorun olmaz. buyrun link;çok isterdim arkadaşım ancak telefonun orjinalliği kaybolur die endişelenior.
mazallah birgün garantiye yollamak istesek garanti dışı kalır felan.
ama genede bir link verebilirdin
çok tş ler amA NASIL FLAŞ ATACAĞIZ VARMI RESİMLİ ANLATIM SAYFAMIZ BENDE 5800 VARDI O ÇOK KOLAY OLUYORDU FLAŞ ATMAK UMARIM BUNDA SORUNSUZ ATARIM
arkadaşım S8500XXJID yazılımı olması şartmı.doğrudan bu yüklenemezmi
arkadaşım bu flaslamayı anlatırmısın nasıl olduğunu ben ve benim gibi bir çok arkadaş eminim bu konuda yeterince bilgi sahibi değiller.şimdiden teşekkur ederimMultiLoader ile flashlamak çok basit ve kolay. yanlış yapmak gibi bir durum söz konusu olmaz. önce bende 5800 kullanıyordum ama inan bu daha basit.
ersudag42 arkadaşım, S8500XXJID firmwaredir. netten bulabilirsin. bulamazsan sana link verebilirim. S8500XXJJ9 yazılımı, S8500XXJID üzerine kuralacaktır. firmwarenin üzerine flashlıyorsun yani
usta dosya şifre istiyor şifre nedirtelefonu flashlamak garanti dışına atmaz. eğer ki, arıza durumunda telefonun orjinal yazılımı üzerinde olmazsa garanti dışı kalır. servise vereceğiniz zaman orjinal firmware geçerseniz sorun olmaz. buyrun link;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım bu flaslamayı anlatırmısın nasıl olduğunu ben ve benim gibi bir çok arkadaş eminim bu konuda yeterince bilgi sahibi değiller.şimdiden teşekkur ederim
--------------- Ekleme ---------------
usta dosya şifre istiyor şifre nedir
bu güncellemeyi kies üzerinden yapamıyormuyuz yardımcı olursanız sevinirim
yapamıyoruz. bu güncelleme 2011 sonlarına doğru Türkiye'de olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?