Samsung wave bilgi istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crosse

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave bilgi istiyorum
Arkadaşlar samsung wave s8536 telefonum var ama ben bu sitedeki oyunları uygulamaları telefona yüklemek istiyorum örneğin aspalth 5 telefonun neresine nasıl ne konuda nasıl atacam yardım ederseniz sevinirim..

Arkadaşlar samsung wave s8536 telefonum var ama ben bu sitedeki oyunları uygulamaları telefona yüklemek istiyorum örneğin aspalth 5 telefonun neresine nasıl ne konuda nasıl atacam yardım ederseniz sevinirim..

Arkadaşım samsungapps sitesine gir orda ana sayfada kies pcye indir diye bir yer var oraya tıkla kies programını bilgisayarına kur, kurulum tamamlandıktan sonra telefonuna usb kablosunu takıp pc ye bağla o esnada sana sorar telefon ekranında samsung kies medya oynatıcı yığın bellek vs.. gibi samsung kiesi onayla bilgisayardan açtığın kies programında ekranın altında kutucuklar var video oynatıcı video dönüştürücü samsung apps vss ordanda samsung apps a tıklayıp ister ücretlli ister ücretsiz ne indirmek istersen indirir telefonuna yüklersin

tabi bunun haricinde telefonun menüsünden samsung apps e gir wifi ile ya da cep internet paketin varsa 3g bağlantı ile ordanda direk indirebilirsin

not: paralı uygulama ve oyunlar için hesap açman lazım bilgisayardan girdiğinde oluşturduğun hesabı kredi kartı numaranı girerek aktif hale getiriyorsun telefondan girdiğinde kredi kartı ya da faturana yansıtabiliyorsun ( avea da hatttım avr diğer hatlarda oluyor mu bilmiyorum )

crosse

Üye
    Konu Sahibi
aslında nalatmak istediğim o değil ücretli uygulamaları ücretsiz nasıl kurucam onu demek istedim

aslında nalatmak istediğim o değil ücretli uygulamaları ücretsiz nasıl kurucam onu demek istedim

Tamam öyle dersen o başka şu an için samsungapps deki uygulama ve oyunları ücretsiz olarak yükleme şansın yok yanlış bilmiyorsam önce telefonun hacklanması lazım daha yapılmadı diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...