çokça kamera testleri yaptım c7 ile çok kapıştırdım,bir kere makro konusunda kapışması imkansız auto focus var wave de,nokia da sabit mercek var,gece sıfır ışık karanlık çekimlerinde samsung bariz önde,gündüz az ışık iç mekan çekimlerinde samsung önde(fotolarda bariz detay farkı var),bol güneşli manzara çekimlerinde samsung daha gerçek ve canlı renklere sahip, fakat gece karanlığı 2 metre mesafe foto çekimlerinde nokia önde sanırım çift led den dolayı.Ama takdir edersinki telefon ile bu kadar fantezi fazla,ben sadece limitleri zorladım gerçek bir test yaptım.kamera konusunda sana tavsiyem wave 3 ile dışarıda yani açık alanda foto çekerken kessinlikle ve kesinlikle manzara modunu seç.manzara ve tek çekim modunda netlik farkı var.birde video testi yaptım,c7 de saniyede 29 kare çekerken wave 30 kare çekiyor,video ayrıntılarına baktığımdada detay (sağ tıkla özellikler ayrıntılar) kalite daha yüksek.Bir tavsiye daha,c7 ile 6 megapiksel 16:9 resim çekerdim geniş ekranda bakmak daha keyifli oluyordu,wave ile 4 megapiksel 16:9 çek aynı tadı alırsın.(megapikselin kaliteyi düşürme-diğini biliyorsundur)