karizmaugur1
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam tabletim samsung tab 3 sm-t110 yazıp duruyor supersu uygulamasında reset gibi bir şeye bastık açıl mıyor ne yapmamız gerek servis var mı acaba böyle işler için ?Birebir orjinal mi?
Yeri burası değil fakat tabletinize stok romu tekrar kurun düzelecektir. stok rom kurma işemlerine google dan bakabilirisn.hocam tabletim samsung tab 3 sm-t110 yazıp duruyor supersu uygulamasında reset gibi bir şeye bastık açıl mıyor ne yapmamız gerek servis var mı acaba böyle işler için ?
hocam işetişim adresiniz vere bilirmisiniz lütfen bu konuda yardımcı olsanız çok çok minnettar kalırımYeri burası değil fakat tabletinize stok romu tekrar kurun düzelecektir. stok rom kurma işemlerine google dan bakabilirisn.
Ben herhangi bir mağaza işletimiyorum sadece bu konuda size yardımcı olabilirim. İsterseniz konu daha dağılmasın özel mesaj ile devam edelim. Teamviwer ile bilgisayarınız bağlanıp halletmeye çalışırım.hocam işetişim adresiniz vere bilirmisiniz lütfen bu konuda yardımcı olsanız çok çok minnettar kalırım
attım hocam tw özeldenBen herhangi bir mağaza işletimiyorum sadece bu konuda size yardımcı olabilirim. İsterseniz konu daha dağılmasın özel mesaj ile devam edelim. Teamviwer ile bilgisayarınız bağlanıp halletmeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?