Samsung U600 tema

hasan85

Üye
kım dıyor yok dıye ya teka destegı bende var hemde cok gusel temalar kullandım telfon u 600

berti12

Üye
arkadaşlar ben u600 aldım ne oyun yukluyebiliyorum nede içindeki temaları gorebiliyorum ltf yardım edin

u600un teması super ama cok şarj yıyıyo

dipower

Üye
herkes yanlıs bilio ben u600 i kullanıyorum ama bende tam 100 tene hareketli hereketsiz war formu arastırısanız görürüsnğz

zedge.com u Benden gördügün halde alıntı yazmamıssın Ayıp sana

iide reis bunlar u 600 olmuyooo desteklemiyoo sorry dio

dikeey09

Üye
Tema diyoruz duvar kagıdı dyrsn arkadsım :S

ewt kendi teması süper başka temaya gerek yok bende u600 kullanıyorum

qaos666

Üye
ben samsung u600 kullanıorum ama ugo mugo yok.tema olduu gbi siyah duruoo hep..deişme meşime hç bşey yokk..ugo için bi ayarmı yabmak lazım acaba acil yardm lütfn

sdtebr

Üye
eet bende telefoncuyum ve tamirciye e65 verdim ama düzgün deildi oda üstüne u600 sıfır olarak verdi ve 7610 verdi ve su an cok memnunum yani u600 ü degistrmein bnce

bembahri

Üye
şimdiye kadar gördüğüm en güzel tema u600 de var zaten başka temaya gerek yokki

arkadaşlar bende vardı gitti o temayı nasıl geri getirebilirim ???

oguz_07

Üye
arkadaşlar bende u 600 kullanıcısıyım ve müthiş temalar yükledim ama siteyi veremem kusura bakmayın......

meLys.34

Üye
U600 de ugo destegi sayesinde hanig ulkyeye sehre giderseniz temanız degisiyor.zaten gunduz ve gece temalarinin degisimi bence harika.sehre gorede ornegin ıstanbulda kız kulesı falan olayı super bısey

oooo ben sırf kızkulesı cıkıyo dıe bılıyodum superrrr

konu başlığını daha özenli seçerseniz memnun oluruz arkadaslar

Volcadav

Üye
U600 daki tema Nerde vaR ... yapma Allah Askına

kralmso

Üye
U600 de ugo destegi sayesinde hanig ulkyeye sehre giderseniz temanız degisiyor.zaten gunduz ve gece temalarinin degisimi bence harika.sehre gorede ornegin ıstanbulda kız kulesı falan olayı super bısey

ben neden göremiyorum kız kulesini filan

sammu

Üye
harika bir telefon boş verin temayı