Samsung U600 tema

Konu Sahibi
Samsung U600 tema
arkadaşlar samsung u 600 e tema yükleyebilir miyiz? ve nasıl yükleriz ve temaları nerelerden bulabiliriz?
teşekkür ederim.

Tepkiler: Alper_22222

baris24

Üye
samsung u600 tema destegi maalesef yok arkadaşım

yaa cok uzuldum sımdı ben tema ıstıyorum U600 ıcın

Tepkiler: hakanyigit27

Ozan

Admin
Maalesef tema destegi yok ama kendi teması gibi temada hiçbir telefonda yok bence karizma

u 600 kısa filim yukleyemiyorum ban yardımcı olabilirmisiniz ?? ltf kolay gelsin

u 600 e sadce mp4 formatında film yukleyebiliyorsunuz bence bilgisayarınızda yuklemeden once mp4 e cevirin ve oyle atın

RooSeba

Üye
Mp4 + 3GP Formatlarını Destekliyor...

n:ewet bende u600 kullancısıyım ve teması harika

iyiki almısım ya harika ince ve hafif

U600 de ugo destegi sayesinde hanig ulkyeye sehre giderseniz temanız degisiyor.zaten gunduz ve gece temalarinin degisimi bence harika.sehre gorede ornegin ıstanbulda kız kulesı falan olayı super bısey

sebekeye göre bulut ekleniyor mesaj veye c.cagrı geldiginde gece havayii fişek,gündüz ucak geciyor

temanın değiştiğini fark etmiştim ama şebekeye göre değiştiği bilmiyodum.. nası değişiyo hangi şehirdeysek yada bağlı olduğumuz baz istasyonuna göre o anki hava bulutlu güneşli ise orada öyle bişey mi.. yada şehire göre şehrin güzel yerlerinden görüntü mü..?

sehir konusunda bilgim yok am sabeke düşünce bulutlar olusuyor bunu ben denedim

hoca ben herzaman farkediyorum bulutlar dışardakinin aynısı
birde tema için bir öneri sunabilirim: mesela güzel bir resmi yani yatay olanları dikey olarak çewirin bilgisayarda we tele atın resim tam boyut tama gibi olacaktır...

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ama ilk yazımı yaziim dedim bende u600 kullanıcısıyım ve temasını çok seviorum bazı arkadaşlarımzn dediği gbi kşke tema yüklene bilse ancak size tavsiyem var ....n:

bu siteyi çoğunuz biliyor olabilirsniz ben sadece bilmeyenlere sölüom free wall papers deyin telinizi seçin ve btün şekilli duvar kağıdınızı bilg e indirip bluetooth la tele indirin 5 dakika nızı bile almaz merak etmeyin ayrıca tam ekran olması da size uyacaktır eminim

not:teli u600 olmayanlarda free themes yazıp bu işlemleri yapablir ....kolay gelsin

hasan85

Üye
tema var kım yok dıyor ya mıllete bakmayın sız bende tam 5 6 tane teme var kendı temaları harıcınde

Arkadaşım tema desteği yok ama herhangi bir temanın bekleme menüsündeki resmini beğendiysen o resmi alma şansın var...
thm uzantılı temanın simgesine sağ tıkla ad değiştir de nokta dan sonraki thm yi sil yerine rar yaz yani tema.thm iken dosyanın adını değiştir ve tema.rar yap daha sonra rarlı dosyayı aç beğendiğin resimi rarın içinden kolayca alıp telefonuna atabilirsin......

Bu arada arkadaşlar D900i nin hangi dosya türlerini okuyabildiğini bilen varsa yarımcı olurmu???

ykmk

Üye
mp4 formatında atmayın almaz..3gp destekler..mp4 seklinde ise sadce telefon kendisi cekim yapıypr