shadowsluck Üye Kardes Ben Yaptim 2 Sinide Attim Ama Jad Dosyasinin Uzerine Gelince Secenekleri Tiklayinca Yukle Cikmadi..neden?
Kardes Ben Yaptim 2 Sinide Attim Ama Jad Dosyasinin Uzerine Gelince Secenekleri Tiklayinca Yukle Cikmadi..neden?
sennari Üye peki u700de nasıl yüklncegını bıloonmu acaba kardes bılosan bı yardımcı olsan cok makbule gecer walla
peki u700de nasıl yüklncegını bıloonmu acaba kardes bılosan bı yardımcı olsan cok makbule gecer walla
osC++CoDeR Üye SF 2 vardı bende ama biraz yavaş oyun..! Ken ile bitirdim oyunu ama 8 den sonraki karakterler listede çıkmadı.
SF 2 vardı bende ama biraz yavaş oyun..! Ken ile bitirdim oyunu ama 8 den sonraki karakterler listede çıkmadı.
coban01 Üye güzel bişi ollmuş --------------- Ekleme --------------- ama ben mesaj olmadığı için indiremiyom --------------- Ekleme --------------- bana biri mesaj atsında şu oyunlarda bende faydalanayım yav
güzel bişi ollmuş --------------- Ekleme --------------- ama ben mesaj olmadığı için indiremiyom --------------- Ekleme --------------- bana biri mesaj atsında şu oyunlarda bende faydalanayım yav