altinkartal Üye ana ekrandayken kodu yazıorm hiçbişi olmuo başka bi yer mi yazmalıım acil cwp yazarsan sewnrm bu arada telefonum d900i
ana ekrandayken kodu yazıorm hiçbişi olmuo başka bi yer mi yazmalıım acil cwp yazarsan sewnrm bu arada telefonum d900i
moqrates Üye ben hıc bıse anLamadım bu ısLerdenn arkadas nasıLL olcakk yauwww --------------- Ekleme --------------- ac bakaLımm yauewww
ben hıc bıse anLamadım bu ısLerdenn arkadas nasıLL olcakk yauwww --------------- Ekleme --------------- ac bakaLımm yauewww
saoleite_23 Üye Bu senin yapmış oldugun d900i ler için geerli degil bana d900i için lazım numarayı yazıyorum ama olmuyorrrr yrd edermisin?
Bu senin yapmış oldugun d900i ler için geerli degil bana d900i için lazım numarayı yazıyorum ama olmuyorrrr yrd edermisin?
by_marjinall Üye kardes iyi güzel anlattında telefona dedigin sifreyi giriyorum (izin verilmiyor) dior bu konuda aydınlatırsan sevinirim telefonun markası d900i
kardes iyi güzel anlattında telefona dedigin sifreyi giriyorum (izin verilmiyor) dior bu konuda aydınlatırsan sevinirim telefonun markası d900i
metehantoksoy Üye aga *9998*4678255 işe yaramıyor d900 de --------------- Ekleme --------------- konuyu yazan arkadaşım konunla ilgilen biraz millet her sayfada sormuş bişi yazıyorsun devamını geatir hayretbirşey yaa
aga *9998*4678255 işe yaramıyor d900 de --------------- Ekleme --------------- konuyu yazan arkadaşım konunla ilgilen biraz millet her sayfada sormuş bişi yazıyorsun devamını geatir hayretbirşey yaa