emo59 Üye bakalım olucakmı şimdiden tşk --------------- Ekleme --------------- saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bakalım olucakmı şimdiden tşk --------------- Ekleme --------------- saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
trtilki Üye ben jad ve jar dosyalarını other files e atıyorum ama jad dosyasında seçenkelere bastığımda gerçekleştir diyemiyorum neden acaba bilen varmı. Telefonun modeli Samsung G600
ben jad ve jar dosyalarını other files e atıyorum ama jad dosyasında seçenkelere bastığımda gerçekleştir diyemiyorum neden acaba bilen varmı. Telefonun modeli Samsung G600
kayra_asil Üye eyvallah kardeş tşkkr. --------------- Ekleme --------------- ya ben bu kodu girdigim halde ekrana bir şey olmuyor yardımmm --------------- Ekleme --------------- seyfı kardeş bana bii yardım edermisin
eyvallah kardeş tşkkr. --------------- Ekleme --------------- ya ben bu kodu girdigim halde ekrana bir şey olmuyor yardımmm --------------- Ekleme --------------- seyfı kardeş bana bii yardım edermisin
siyah_sapka Üye deniyelim bakalım ama bende etkİnleştirdi uyarısı çıkmıyor telefom d900i acil yardım pls heelp me