Samsung Star ve Samsung Star Wi-Fi Wallpaper Yapma Programı .

grkmsu

Üye
cok tesekkurler gayet ıyı bır program.

mett0102

Üye
program güzel yazmışsınız ama link nerede ben göremedim

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
buyrun link burada :

esad03

Üye
eyvallah kardeş.. çok yararlı bir paylaşım oldu.. ne zamandır arıyordum.. çok makbule geçti.. çok ta basit bir programmış..

tsao

Üye
ya kardeş bu s5233 e oluyomu boşa indirmeyim şimdi paylaşım için saol yinede

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
3 ekranlı olan bütün telefonlara oluyor

hahay22

Üye
YA arkadaşım ben masaüstüne çıkardım setup dedim ama öyle kalıyor dolmuyor napıcam (şimdiden teşekkürler)

--------------- Ekleme ---------------

güzel ve ihtiyaç duyulan bi paylaşım teşekkürler

timan34

Üye
Program için çok sağol. Ayrıcı daha önceden oluşturulmuş duvar kağıtlarınında düzenlenmesine olanak tanıyor. Güzel paylaşım.

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

corby ıcın olmuyor ama yaa resımler kücük kalıyor hanı gönderdiğin program süperde corby ıcın olmuyor ne yapabılırım

umuton96

Üye
müdür bu 720*400 çıkıyor nasıl 320 yapacağım

veso

Üye
Kaerdeş bende bugün yani cumartesi indirdim iniyor rar dosyasını sağ tıkla buratya çıkar de orada bilgisayarlı yüklemeyi tıkla sonra her şeyi kabul et sonra yükluyor masaüstüne geliyor program onu açıyorsun oarada 3 tane yer var istersenoraya sürükle istersen oaradan select de sonra crate wallpaper di yo onu tıkla nereye gideceğini belirle sonra hafıza kar vs. telefona aktar.(eğer bilgi işine yaradıyse bir zahmet teşekkur edermisin?)

Bende de Star var ve gerçekten bi resmi duvar kağıdı yapamayınca çok uyuz oluyordum,3'e bölününce resim gerçi kendi duvarkağıtlarıda güzeldee.
Ben Star'ı almadan önce hepsiburada.com'da çok güzel tema örnekleri vardı. Ama benim telefonumda yok,ve hepsiburadadan'da kaybolmuş ve telefona tema atılamıyor,öğrendimki o temalar Corby'e aitmiş

ya tesekkurler ama corby de düzgün görünmüyo resimler o yuzden ısıme yaramadı..