golge9 Üye bana yardım edın ya bı Allah'ın kulu yarıdm etmedı samsung gt s5603 var bırını engelledım engelı nasıl kaldırabılırım
bana yardım edın ya bı Allah'ın kulu yarıdm etmedı samsung gt s5603 var bırını engelledım engelı nasıl kaldırabılırım
cemsimsek Üye Konu Sahibi kim ne derse desin senin oyunalar gibisi yok yeniler için şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sagol karde yenilerini eklerim ilerde yakın zamanda bana yardım edın ya bı Allah'ın kulu yarıdm etmedı samsung gt s5603 var bırını engelledım engelı nasıl kaldırabılırım Genişletmek için tıkla ... teknik bölüme sor birader ben sadece paylaşım yapabilirm ayrı hakkında fikrim yok
kim ne derse desin senin oyunalar gibisi yok yeniler için şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sagol karde yenilerini eklerim ilerde yakın zamanda bana yardım edın ya bı Allah'ın kulu yarıdm etmedı samsung gt s5603 var bırını engelledım engelı nasıl kaldırabılırım Genişletmek için tıkla ... teknik bölüme sor birader ben sadece paylaşım yapabilirm ayrı hakkında fikrim yok
ykardesen Üye tesekkurler arkadasım --------------- Ekleme --------------- melodiler güzelmiş teşekkürler
turgutco Üye Cem bende senin telefonundan var su ana baslıkların en üstünde yarım başlığına bi cwp wersen yardım etsen ?
Cem bende senin telefonundan var su ana baslıkların en üstünde yarım başlığına bi cwp wersen yardım etsen ?