Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Harikaaaaaaaaaaaa eline, emeğine sağlık. İnternettn çok şey indiririm sayılı teşekkür ederim TEŞEKKÜR EDERİM çok işime yaradı

üstad ellerine sağlık gerçekten on numara bi anlatım..Ancak bi kaç sorum var benim..

Ebuddy msn i yan yatırmak için winrardan açtım bilgisayarımda değiştirdim tekrar telefona attım değiştirdim eskisi ile.Yeniden yükleme yapmak istedim eski sürüm war dedi üstüne yazdım kuramadı.Kaldırmak istedim onuda beceremedim.

* Kurduğumuz bişeyi telefondan nasıl kaldırıcaz ?
* Telefonumuz için bi winrar programı varmı varsa nasıl temin edicez, baya aradım bulamadım..

harika! Aradığım herşey burda. hatta fazlası çok teşekkürler.

Flop65

Üye
Ellerine sağlık kardeş...

alisazan

Üye
güzele benziyolar indirmeye başladım şimdiden teşekkürler...

yardım edecek yok mu ?

teşekkürler çok hora geçti her siteye böyle birisi lazım

coz

Üye
dostum saolasın .....fazla uzaklaşma işimiz düşebilir

--------------- Ekleme ---------------

çok saollll kardeş .........

çok saollll kardeş .........

SORUN
s8000 de verdiğiniz kodları uyguladım oyunlar çalışmadı +
jad maker olayına girdim bişiy değişmedi
çalışmadı ne yapabilirim yardım edin

dosya türü desteklenmiyor

emeği olan herkese teşekkür..ben samsung s5620 ile ilgili birşey öğrenmek istiyorum..wireless i sürekli arama durumunda tutabiliyormuyuz..yani bir laptopta olduğu gibi farklı bir yere gittiğimizde ordaki wireless önceden tele kaydedilmiş ise otamatikman bağlanabiliyor mu..ben herdefasında bağlan demem gerekiyor..birde altta gözüken widgetleri 3510 da olduğu gibi yan tarafta gösterebiliyormuyuz

guloglu

Üye
slm hocam paylasımlar için tsk ama programlar donuyo model 5233 w

arkadaşım parola istiyor nasıl yapacagız