ege970 Üye Konu Sahibi ahmeht2' Alıntı: ege akıllı du bırakmadıgını kanıtlarım kımsenın yuzene bakamssın bak uyarıyorum Genişletmek için tıkla ... ya olum siteyi bırakmışım neden bahsediyosun ?.. kimsenin yüzünemi bakamam? adamsan yap hadi sanki birinin yüzüne bakıyorum sitede bende kanıtlarım telpa garanti belgesini koyarım buraya mal gibi kalırsın.. açtıgın konuları görüyoruz jarı winrarla açınca javanın son sürümünü yükleyin diyo ahahhaha javaya virüs bulasırmus zuahuauauh java platformuna virüs girmez
ahmeht2' Alıntı: ege akıllı du bırakmadıgını kanıtlarım kımsenın yuzene bakamssın bak uyarıyorum Genişletmek için tıkla ... ya olum siteyi bırakmışım neden bahsediyosun ?.. kimsenin yüzünemi bakamam? adamsan yap hadi sanki birinin yüzüne bakıyorum sitede bende kanıtlarım telpa garanti belgesini koyarım buraya mal gibi kalırsın.. açtıgın konuları görüyoruz jarı winrarla açınca javanın son sürümünü yükleyin diyo ahahhaha javaya virüs bulasırmus zuahuauauh java platformuna virüs girmez
moschboy Üye hocam allah snden razı olsn .elleri öpülesi adamsın , çalışmalarının devamını bekliorz, teşekkürler herşey için...
hocam allah snden razı olsn .elleri öpülesi adamsın , çalışmalarının devamını bekliorz, teşekkürler herşey için...
ahmeht2 Üye ege970' Alıntı: ya olum siteyi bırakmışım neden bahsediyosun ?.. kimsenin yüzünemi bakamam? adamsan yap hadi sanki birinin yüzüne bakıyorum sitede bende kanıtlarım telpa garanti belgesini koyarım buraya mal gibi kalırsın.. açtıgın konuları görüyoruz jarı winrarla açınca javanın son sürümünü yükleyin diyo ahahhaha javaya virüs bulasırmus zuahuauauh java platformuna virüs girmez Genişletmek için tıkla ... Ege benım agzımı bozma anladın sen onu bu arada senden daha ıy anlayanlar var paronaya berkay qimoo onlar kanıtım tammı kapak oldun susss
ege970' Alıntı: ya olum siteyi bırakmışım neden bahsediyosun ?.. kimsenin yüzünemi bakamam? adamsan yap hadi sanki birinin yüzüne bakıyorum sitede bende kanıtlarım telpa garanti belgesini koyarım buraya mal gibi kalırsın.. açtıgın konuları görüyoruz jarı winrarla açınca javanın son sürümünü yükleyin diyo ahahhaha javaya virüs bulasırmus zuahuauauh java platformuna virüs girmez Genişletmek için tıkla ... Ege benım agzımı bozma anladın sen onu bu arada senden daha ıy anlayanlar var paronaya berkay qimoo onlar kanıtım tammı kapak oldun susss
heronax Üye çok saolda bişey sorcam bu zombie infectiona fln yatay ekran demişsin direk telefona atıncamı yatay ekran olarak çalışıyo yoksa bizmi yatay ekran yapacağız
çok saolda bişey sorcam bu zombie infectiona fln yatay ekran demişsin direk telefona atıncamı yatay ekran olarak çalışıyo yoksa bizmi yatay ekran yapacağız
mossyo Üye Monte de deneyeceğim.Umarım çalısır..Buyuk emek vermıssın Ellerıne sağlık dostum..İnce iş..)
Cynan Üye Wall Paperler 3 lü bunları 3 tarafa farklı olarak koyabilirmıyiz ? ben koyamadm sadece teki cıkıyor
ege970 Üye Konu Sahibi ahmeht2' Alıntı: Ege benım agzımı bozma anladın sen onu bu arada senden daha ıy anlayanlar var paronaya berkay qimoo onlar kanıtım tammı kapak oldun susss Genişletmek için tıkla ... ,lan olum qimo mimo? sanki adminler konusma admın arkadasım var ya of bas git salakmısn nesın neyi anladım? bi anlatamıyosunki bas git hanzo KISKANÇÇÇÇÇÇÇÇ
ahmeht2' Alıntı: Ege benım agzımı bozma anladın sen onu bu arada senden daha ıy anlayanlar var paronaya berkay qimoo onlar kanıtım tammı kapak oldun susss Genişletmek için tıkla ... ,lan olum qimo mimo? sanki adminler konusma admın arkadasım var ya of bas git salakmısn nesın neyi anladım? bi anlatamıyosunki bas git hanzo KISKANÇÇÇÇÇÇÇÇ