domelyan
Üye
xD KARDEŞ GÜLMEKTEN ÖLDÜM YHA xDSamsung un sahibi ile nokia nın sahibi güreş yapsınlar kim yenerse o daha büyüktür bence
Aynen katılıyorum kardeşim symbian=NokiaAcele İşe Şeytan Karışır DerlerBak İPhone 4'de Hızlı Bir Şekilde Çıktı ve Çekim Sorunu Kendisini Gösterdi, Samsung Genelde Symbian Telefonu Nadir Üretiyor, Çoğu Kişide Şu Düşüncede Telefon Dedinmi Symbian'dan Symbian Dedinmi Nokia'dan Sorulur, Samsungun Çıkardığı Şuan Hiç Bir Telefon Nokia Telefonların Yanına Bile Yaklaşamaz Bknz; N8, N900, N97 Vs.
önemli olan fiyat değil Kalite müşteri memnuniyeti yorumları okuyosan Herkez Nokıa diyor en güzel en rahat en uyumlu bencede nokıa nokıa yı bırak samsung u appel bile deviremez...
Arkadaşalar bildigimiz gibi samsung son sürat cep telefonu üretiyor ve ürettikçe bi eski modelini ucuza veriyor nokıa ise yavaş yavaş yeni çıkan teknolojilere uyumlu kaliteli güzel bi telefon üretiyor ama uzun sürüyor samsung hiç beklemiyorr hep üretiyor sizce bu samsung nokıa yı alt edip iflasa sürükleye bilirmi ben telefon teknolojisi heptakip ederim ne zaman samsun un resmi sitesine girsem 1.) 3g li dokunmatik bi yeni model telefon görüyorum ama nokıa ise herhangi bi kıpırdama göremiyorum bu gidiş sizce nokıyayı bataga sürüklermi?
Acele İşe Şeytan Karışır DerlerBak İPhone 4'de Hızlı Bir Şekilde Çıktı ve Çekim Sorunu Kendisini Gösterdi, Samsung Genelde Symbian Telefonu Nadir Üretiyor, Çoğu Kişide Şu Düşüncede Telefon Dedinmi Symbian'dan Symbian Dedinmi Nokia'dan Sorulur, Samsungun Çıkardığı Şuan Hiç Bir Telefon Nokia Telefonların Yanına Bile Yaklaşamaz Bknz; N8, N900, N97 Vs.
Nokia asla devrilmez çünkü herkes maxicepteki gibi telefona bir bilgisayar veya oyun konsolu olarak bakmadığı için normal birisi telefon alırken nokia tercih eder yani sağlamlığı ve kalitesi ve kullanım kolaylığı açısından yani telefon alcaklarıs anca %5 i bakar işletim sistemineymiş işlemcisineymiş ohooo nokia bitmez bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?