Samsung SIII su testine soktum !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung SIII su testine soktum !!!
Dus alirken sehpa uzerinde duran telefonum yanlislikla bi miktar suya maruz kaldi (elime aldigimda uzerinde ve pil kapagi icinden su bosaldi o derecede yani)biraz pil sökulu kurumaya biraktim ilk actigimda kasilmalar oldu ve ekran dokunuslari algilamadi biraz daha kurumadan sonra su anda iyi gorunuyor hersey normal gibi donanimsal olarak bu isten anlayan arkadaslar su ilk olarak hangi parcaya zarar verir ekranin bu sekilde calismamasina ne neden olabilir bilgi verirse sevinirim.. sII de ayni sekilde yarim saat yagmur altinda kalmisti actigimda samsung yazisi kisir dongude kapanip aciliodu orta tusu bozulmustu bi parca degisti ve halolmustu.

Pirinç dolu kabın içine 3 gün koy içindeki suyu alır
Koyarken batarya sd card`ı ve sim kartı çıkar

Kazayla su geldi değilde teste soktum diyorsun

Tepkiler: hasan0338 ve Del Rey
    Konu Sahibi
Yani test iste neyse ben simdi sökuyum pirince sokuyum pilavlik pirinc olacak demi

duşu salondamı alıyosun sehpa falan

Tepkiler: Suyaka ve hasan0338
S3 u adam lavabonun içinde kamera kayittayken atıyor suyun içinde video çekiyor telefona birşey olmuyor seninkine hiçbir şey olmaz ama önlemini al bir kaç gün pirincin içinde beklet

öncelikle geçmiş olsun 1-2 hafta önce bizim s2 de lavabonun içine düşmüştü ama aynı sizdeki gibi kasa kasa çalışmıştı sabaha kadar kurumaya bırakmıştım 1 gün o şekilde çalıştı sonra sim kartı okumamaya başladı ve biz telefonu golddan alırken vipprotect diye bir paket var kasko paketi iyikide yaptırmışız sıfırının fiyatından %30 unu keserek size istediğiniz cihazı veriyordular biz yaklaşık 600 TL para verdik sıfır bir tane aldık ama size tavsiyem 1-2 hafta kullanmayın pirincin içinde bekletin ne olur ne olmaz bizim s2 de kamera,haporlörler,ivme ölçer,sim kart yuvası ve GPS'i hasar görmüştü onun haricinde birşey olmamıştı

- - - Eklendi - - -

S3 u adam lavabonun içinde kamera kayittayken atıyor suyun içinde video çekiyor telefona birşey olmuyor seninkine hiçbir şey olmaz ama önlemini al bir kaç gün pirincin içinde beklet

onlar fake hocamisterseniz gerçeğini alıp deneyin

Konu Sahibi

Kardesim emin ol benim icin buyuk bir testti s3 bu boru deil. S1 kullandim S2aldim cami kirildi suya attim kaskoya gonderdim pakette yenisi geldi yine yeni gelenn S2 suya dustu gonderdim hala postata duruyor sifir kutusunda gidip almami bekliyor.ama s3u ayri bi sevdim ve bunun kaskosu yok anlatabildimmi :banghead:

Konu Sahibi

Eyvallah kardes sabaha kadar durdu pirinc icinde su anda ne kadma var nede bisey ins baska sorunda cikmaz cogu ozelligini denedim calisiyor cok sukur.

MasteLaa

Üye
Geçmiş olsun öncelikle.. Arkadaşların dediği gibi pirinç içine koy bir şeycik olmaz Hatta 1-2 güne ekranda felan da sorun kalmaz diye düşünüyorum Benim kardeşim telefonu sulu çöpün içine atmıştı

Tuzlu su olmadıktan sonra zarar olacağını zannetmiyorum pek. Pirinç dolu kavanoza at 3 gün civarı beklet. Ağzını kapat kavanozun

Konu Sahibi

EYVALLAH SAOL su anda bir sorun yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...