ogedayokan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dus alirken sehpa uzerinde duran telefonum yanlislikla bi miktar suya maruz kaldi (elime aldigimda uzerinde ve pil kapagi icinden su bosaldi o derecede yani)biraz pil sökulu kurumaya biraktim ilk actigimda kasilmalar oldu ve ekran dokunuslari algilamadi biraz daha kurumadan sonra su anda iyi gorunuyor hersey normal gibi donanimsal olarak bu isten anlayan arkadaslar su ilk olarak hangi parcaya zarar verir ekranin bu sekilde calismamasina ne neden olabilir bilgi verirse sevinirim.. sII de ayni sekilde yarim saat yagmur altinda kalmisti actigimda samsung yazisi kisir dongude kapanip aciliodu orta tusu bozulmustu bi parca degisti ve halolmustu.
Kazayla su geldi değilde teste soktum diyorsun
Yani test isteneyse ben simdi sökuyum pirince sokuyum pilavlik pirinc olacak demi
duşu salondamı alıyosun sehpa falan
Dolmalık prinç de olur ama plavlık olanı asıl makbuldurYani test isteneyse ben simdi sökuyum pirince sokuyum pilavlik pirinc olacak demi
baldo pirinç daha makbule geçer kırık olmasın ama cihazı kuruttuktan o pirinç ile S3 pilavı yap.Yani test isteneyse ben simdi sökuyum pirince sokuyum pilavlik pirinc olacak demi
Kazayla su geldi değilde teste soktum diyorsun
Dus alirken sehpa uzerinde duran telefonum yanlislikla bi miktar suya maruz kaldi (elime aldigimda uzerinde ve pil kapagi icinden su bosaldi o derecede yani)biraz pil sökulu kurumaya biraktim ilk actigimda kasilmalar oldu ve ekran dokunuslari algilamadi biraz daha kurumadan sonra su anda iyi gorunuyor hersey normal gibi donanimsal olarak bu isten anlayan arkadaslar su ilk olarak hangi parcaya zarar verir ekranin bu sekilde calismamasina ne neden olabilir bilgi verirse sevinirim.. sII de ayni sekilde yarim saat yagmur altinda kalmisti actigimda samsung yazisi kisir dongude kapanip aciliodu orta tusu bozulmustu bi parca degisti ve halolmustu.
S3 u adam lavabonun içinde kamera kayittayken atıyor suyun içinde video çekiyor telefona birşey olmuyor seninkine hiçbir şey olmaz ama önlemini al bir kaç gün pirincin içinde beklet
Katılıyorum.
öncelikle geçmiş olsun 1-2 hafta önce bizim s2 de lavabonun içine düşmüştü ama aynı sizdeki gibi kasa kasa çalışmıştı sabaha kadar kurumaya bırakmıştım 1 gün o şekilde çalıştı sonra sim kartı okumamaya başladı ve biz telefonu golddan alırken vipprotect diye bir paket var kasko paketi iyikide yaptırmışız sıfırının fiyatından %30 unu keserek size istediğiniz cihazı veriyordular biz yaklaşık 600 TL para verdik sıfır bir tane aldık ama size tavsiyem 1-2 hafta kullanmayın pirincin içinde bekletin ne olur ne olmaz bizim s2 de kamera,haporlörler,ivme ölçer,sim kart yuvası ve GPS'i hasar görmüştü onun haricinde birşey olmamıştı
- - - Eklendi - - -
onlar fake hocamisterseniz gerçeğini alıp deneyin
baldo pirinç daha makbule geçer kırık olmasın ama cihazı kuruttuktan o pirinç ile S3 pilavı yap.
duşu salondamı alıyosun sehpa falan
Geçmiş olsun öncelikle.. Arkadaşların dediği gibi pirinç içine koy bir şeycik olmazHatta 1-2 güne ekranda felan da sorun kalmaz diye düşünüyorum Benim kardeşim telefonu sulu çöpün içine atmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?