Samsung SGH-E900

nuisance

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SGH-E900
arkadaşlar sonunda e900 aldım hemen telefonun artı ve eksilerini belirtim:

kamera: kamera yeterli ama sadece gün ışığında iç çekimleri pek ii deil bide foto çekerken elinizi çok sabit tutmanız gereekio yoksa fotolarınız ii çıkmayabilr.

dokunmatik ekran: dokunmatik ekranla ilgili hiç bi prob yaşamadm alışmakta çok zor olmadı tuşlar fln çok karışmıo bazen de karışmıo diil yanlışlıkla çıktığınız da oluo

işlevsellk:telefonu 2 gündür kullanıom önceki telim w800 dü pek sorun yaşamadm fotolara girerken biraz bekleme yapıo 1-2 sn kadar nie anlamadm ama nokia veya se lerde foto albumlerinde çok hızlı diil.

şarj: daha dun sarj ettme hala ful gidio o yuzden simdi yorum yapmicem had hayırls

ses: dışa verdiği ses bence yeterli ve kaliteli ama kulaklık kalitesi gerçekten iyi

fiyatı yaklaşık 630ytl uygn sayılabilecek
merak ettiğinz bişi varsa cevaplandırablrm

evet arkadaşim sana katiliyorum ama ben çok kurcaladiğim için şarji 1,5 gün gidiyor

nuisance

Üye
    Konu Sahibi
şarj ilk gün ful gidiodu ama ertesi gün bitti benimde çok kurcalaamktan

birand

Üye
bende aldım kendim

birand

Üye
süper bi alet yaa herkeze tavsiye ederim

birand

Üye
peki bunun hafıza kartlarından bulabilirmiyiz ya

birand

Üye
bide size zahmet fiyat sölermisiniz

djbugra

Üye
Mrb.Arkadaslar ben de aldım yaklasik bi 10 gün önce telefon süper soracagınız her soruya yrdmcı olabilirim Fİyat 450 ytl + 512 bellek kartı...Ama benim bi sorunum var gprs sorunu bağlanamioru hic bir hattan bilgisi olan var ise yrd ederse sevinirim.Tskler simdiden

djbugra

Üye
Samsung Pc Sutie, Hafiza kartı sorunu, titesim sorunu zil sesi sorunu , samsung il ilgili bütün sorularınıza cvp verebilirim akadaslar forumda yeni bi dönem basli hatta pc ile ilgili bütün sorularınız yanıtlamak benim icin sereftir simdiden tsk.

djbugra

Üye
Mrb Arkadaslr Ben de aldım E900 Telefon süper.. Kullanımı da harika..Samsung hakkıda soracagınız btün sorulara cvp verebilirim (Pc suite sorunu hafiza karti sorunu titresm sorunu zil sesi kısaltma kücültme) simdiden tskler bi de fiyatı 450 ytl+512 hafiza kartı...Yalnız benim telde gprs sorunu var onu cözemedim bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim saygilar..

nuisance

Üye
    Konu Sahibi
benim telde gprs te bi problem yok gayet normal baglanio fakat fotolar cok yavas ama o da teldenmis sanirm

oyun titresimli melodi nerden bulabilim??

djbugra

Üye
Oyun icin bi kac link yazarım !! ama titresimli melodi diye bişe yoktur.o telefonun özelliğidir bizim samsunglarda önce titreme ya da sadece titresim gibi bi özelliğe sahiptir aynı anda ikisini samsunglarda yapamioruz bilginize )

djbugra

Üye
Samsung E900 hakkında biraz bilgi ve kodlar icin bakabilirsiniz!!

djbugra

Üye
Samsung Oyunları icinde bu linki kullanabilirsizni ) Yükleme yardım ister misiniz ?

nuisance

Üye
    Konu Sahibi
yuklemeyi biliyorum tesekrler bisi sorim benim telde bazen vidyolari tam ekran izlerken takilio donuo bu nedir servise mi gitmesi lazm ?

djbugra

Üye
Sonradan Yükledigin Video mu ? ya da Hafiza Kartin'dan mı izliosun video'yu eger söyledigim bu iki yoldan izliosan videolari yapabilir agir calisio cünkü hafiza kartında ve sonradan yüklenmiş olan vide.ama kendi videoları izlerken yapiosa sorun var dmektir Servise götürmeni tavsie ederim bi flas atsınlar..Saygılarımlaa

arkadaşlar ben de e900 var ama oyunları nasıl atabilirim yardımcı olur musunuz?

dgnn

Üye
arkadaşlar benim hafıza kartında sorun var her zaman format atılsın mı diye soruyo atılsın diyorum hata veriyo sorun nedir acaba başka hafıza kartımı alayım yoksa bi çözümü var mı?

byozbay

Üye
arkadaslar bende de e900 var ancak avea şebekesinde sorun yasıyom 5 cizgi var ama arandıgında ulasılamıyor diyor diger nokıa ların tel görüşmesi yaptıgı yerde görüşme yapamıyorum ve görüsme esnasıda tel kapanıyor yanı görüşme sonlanıyor ltf yardım edin