spidermannat
Üye
aarkadaslar benim yeni aldıgım wave i bilgisayara taktımm kiesi calıştı orda yazılım yukseltme secenegi vardı bastım buldu birtane ama sonrada sorun cıktı şimdi telefon calışmıyor yazılımı silindi galiba ne yapacam bilmyorum birde telefonu internetten aldım garantiiside sqadece istanbulda ve bende mardindeyim
arkadaslar videolar telefonu yan cevirdigimiz zaman neden yan dönmüyor yardimci olurmusunuz
Hayır tabii ki. Telefonu kapatmanız gerekmiyor. Öyle dediğinde menü düğmesine basılı tutun. Çalışan uygulamalar gelecek ekrana. Widget ve Anasayfa dışındaki diğer uygulamaları yanındaki kırmızı çizgiye basarak kapatın. Sonra ordan çıkın. Otomatik olarka USB'ye bağlanacaktır.
merhaba, samsung 8500 wave ile internette facebook ta dahil tüm sitelerde video izleyebileceğim söylenmişti. fakat telefonumda videolar çalışmıyor. bunun nedeni ne olabilir?
arkadaşlar aynısını sizde deneyin ltfen benim telefondanmı çok merak ediyorum. daha 1 hafta önce aldığım 8500 ü tuş kilidi açtıktan sonra arama tuşuna basıyorum sonra oradan rehberi tıklıyorum herhangi bir harfe bastıktan sonra 2. ismi sola mesaj veya sağa iterek arama yaptığımda telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor lütfen cevaplarınızı bekliyorum......
Telefon hafızasındaki herşeyi mümkün oldugunca hafıza kartı üzerine taşıyın bomboş olsun. (Dosya Yöneticisi ile )
Cevap:
Telefonun menüsünde dosya yönetici var, ordan isediginiz dosyayı istediginiz hafızadaki (telefon / hafıza kartı ) dosyaya taşıyabiliyorsunuz ....
bende de aynı sorun var.dosya yöneticisi ile demişsin.biraz daha açıklayabilrmisin.nasıl yapmam gerek.yardım edersen çok sevinirim.şimdiden teşşekkür ederim
1234 deneyin .arkadaşlar telefonun koduni nasıl bulabilirim hiçbir yerde yazmıyor.lütfen yardım edin telefonum samsung wave GT-S8500 lütfen acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?