samsung s8003 yeterince kaynak yok. bazı uygulamaları kapatın ve daha sonra yeniden deneyin". hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abal58

Üye
    Konu Sahibi
samsung s8003 yeterince kaynak yok. bazı uygulamaları kapatın ve daha sonra yeniden deneyin". hatası
veriyor ve açtığın programı kapatman gerekiyor. bu gerek internet olsun gerekse resimine bakarken.. veya zoom yaparken. şuan hiç resim açamıyorum mesela. ama tekrara açıp kapatınca bir müddet düzeliyor sonra tekrar aynı hata.. bi ara durduk yerde veriyordu bu hatayı.. bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim..

tgc289

Üye
evet aynı hatayı bende facebook pc gercek goruntusunde yasıyorum :S

abal58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar varsa bi çözümünü bilen yardımcı olursa sevirim..

dostum aslında böyle bir hata vermesi normal,fakat çok sık alıyorsan bu hatayı,telefonunu bi yeniden başlatıp hafıza kartını formatlamanı tavsiye ederim.büyük ihtimal düzelecektir.yeni sürümünü serviste yüklettim bu sorun biraz daha ortadan kalkmış durumda..

iyide ben diger telefondan aldııgım hafıza kartı sıfır ama bida deneri yani hard format atarım hafıza kartına

telefonun java belleği yetmiyor olabilir forumda ararsan bulabilirsin java bellek arttırma olayı var normal belleği 10 mb a çıkartırsın hiç bir sorunun kalmaz.

normal kullanımda bazen bazı dosyaları acık bırakıp dırek bulundugumuz menüden no ile çıktıgımız zaman o menu açık kalıyor dolayısıyla baska bır kısmı acmak istedıgımızde yeterlı kaynak yok bazı verılerı kapatın vaya sılın yazıyor bunu yazmasının tek sebebı gerıde acık bıraktıgımız kısımlardır arkadaslar.

ibo?

Üye
Arkadaşlar samsun s8300 tlfımda fotograf tarayıcısına girdimde kabanım açılıyo neden acaba bilen varmı varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...