gmmagduru
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar Samgung S5620 aldım... Önünde kamera var, ama kullanma klavuzuna bakmama rağmen onu kullanarak nası fotoğraf çekeceğimi öğrenemedim. Yoksa sadece 3G için mi o...
Bi de müzik indirdiğim internet sitesi müziğin bilgilerine ne girdiyse o görünüyo. Atıyorum Tarkan'ın 2 şarkısını indirdim, ben tertip manyağı olduğum için alfabetik sıra korunsun istiyorum. Yani Adımı Kalbine Yaz, Acımayacak'ın altında yer almasın... Ama bu iki müziği siteye ekliyen kişi; dosyanın birinin adını "Tarkan - Adımı Kalbine Yaz," diğerini de sadece "Acımayacak" yapmış!!! Ve ben Media Player'a kendi çalma listemi eklemek istediğim zaman daha üstte yer alması gereken Acımayacak, daha altta yer alıyor maalesef... Bu sorun diil, milyonlarca müziğim var, çalma listemi oluşturmak istediğim zaman Tarkan'ın bi şarkısı olan Acımayacak taaa başta yer alırken diğer Tarkan şarkıları "Tarkan - Bla Bla" şeklinde geliyo... Yani işin yoksa teeek tek bul.Umarım anladınız ve yardımcı olursunuz. Konu yanlış bölümdeyse ilgili bölüme taşınması önemle rica olunur... Saygılar...
Arkadaşlar Samgung S5620 aldım... Önünde kamera var, ama kullanma klavuzuna bakmama rağmen onu kullanarak nası fotoğraf çekeceğimi öğrenemedim. Yoksa sadece 3G için mi o...
Bi de müzik indirdiğim internet sitesi müziğin bilgilerine ne girdiyse o görünüyo. Atıyorum Tarkan'ın 2 şarkısını indirdim, ben tertip manyağı olduğum için alfabetik sıra korunsun istiyorum. Yani Adımı Kalbine Yaz, Acımayacak'ın altında yer almasın... Ama bu iki müziği siteye ekliyen kişi; dosyanın birinin adını "Tarkan - Adımı Kalbine Yaz," diğerini de sadece "Acımayacak" yapmış!!! Ve ben Media Player'a kendi çalma listemi eklemek istediğim zaman daha üstte yer alması gereken Acımayacak, daha altta yer alıyor maalesef... Bu sorun diil, milyonlarca müziğim var, çalma listemi oluşturmak istediğim zaman Tarkan'ın bi şarkısı olan Acımayacak taaa başta yer alırken diğer Tarkan şarkıları "Tarkan - Bla Bla" şeklinde geliyo... Yani işin yoksa teeek tek bul.Umarım anladınız ve yardımcı olursunuz. Konu yanlış bölümdeyse ilgili bölüme taşınması önemle rica olunur... Saygılar...
Cevabınız için teşekkürler
Ben de biliyorum ad düzenlemeyi, ama benim kasttettiğim şu: bilgisayar üzerinden örnek vermek gerekirse, hani dosyaya sağ tıklayıp özellikler dersin ya, orda senin bile düzenleyemeyeceğin bir ad vardır, özellikle internetten indirdiysen bu dosyayı -ki öyle- bunu yapamazsın, çünkü onu internete ekliyen kullanıcı o adı vermiştir ona. Ama kamera için teşekkürler, çok yardımccı oldu)
--------------- Ekleme ---------------
Sevgili arkadaşım, dediğini yaptım fakat resim kalitesi çok düşük. Yok mu bunun bir çaresi?
*Dosyalarınızın belirli bir sırada (Alfabetik a>z) dizilimi için dosya isimlerini buna uygun şekilde düzenleyin.
*SamsungGt s5620 Monte'nin ön yüzünde yer alan CIF kamera öncelikli olarak 3G üzerinden görüntülü görüşme yapmak içindir.Fakat bu kamerayı kullanarakta fotoğraf çekebilirsiniz.
*Bunu için :
*Telefonunuzda *#7353# 'yi tuşlayın.
*Karşınıza çıkan menüde 6 nolu VT Camera' yı seçin.Ön yüzdeki kamera açılacaktır.
*Fotoğraf çekmek için hazır olduğunuzda normalde fotoğraf çekmek için kullandığınız tuşa basın.
*Çekilen fotoğraf Resimlerim klasörüne kaydedilir.
Rica ederim kardeşim.Çözünürlük oldukça düşük.Eh çekiyor mu çekiyorkardeş ön kamerayla fotoğraf çekebildiğimiz bilmiyordum teşekkürler *#7353# bunu kaydedeyim biyerlere hemen
bu telefonda youtube dan video izleyemiyorum, internet paketim var ve gprs üzerinden bağlanıyorum, sorun nolabilir sizce??
teşekkürler ön kamerayla fotoğraf çekildiğini ben de bilmiyordum amma çok kodu varmış bu monte'nin de*Dosyalarınızın belirli bir sırada (Alfabetik a>z) dizilimi için dosya isimlerini buna uygun şekilde düzenleyin.
*SamsungGt s5620 Monte'nin ön yüzünde yer alan CIF kamera öncelikli olarak 3G üzerinden görüntülü görüşme yapmak içindir.Fakat bu kamerayı kullanarakta fotoğraf çekebilirsiniz.
*Bunu için :
*Telefonunuzda *#7353# 'yi tuşlayın.
*Karşınıza çıkan menüde 6 nolu VT Camera' yı seçin.Ön yüzdeki kamera açılacaktır.
*Fotoğraf çekmek için hazır olduğunuzda normalde fotoğraf çekmek için kullandığınız tuşa basın.
*Çekilen fotoğraf Resimlerim klasörüne kaydedilir.
teşekkürler ön kamerayla fotoğraf çekildiğini ben de bilmiyordum amma çok kodu varmış bu monte'nin de
Benim de iki basit sorum olacak. bilgilendiren arkadaş olursa şimdiden teşekkür ederim.
1-Telefon görüşmelerini telefona kaydedebiliyormuyuz ?
2-Bilgisayardan Bluetooth'la telefona gönderilerimde, telefona kaydedilecek yeri (klasörü) biz belirleyebiliyormuyuz ?
* Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama Java tabanlı olup konuşmalarınızı kaydetmeye yönelik yazılmış (Call Recorder) bir yazılıma ratlamadım.Zaten J2ME için bunun mümkün olabileceğini sanmam.
* Gönderim için karşılıklı onay alındıktan sonra seçebilirsiniz.Bilgisayarınızdaki işletim sistemi arayüzü üzerinden gönederirken bazı farklılıklar mevcut olabilir.
Rica ederim.cevaplar için teşekkür ederim kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?