Samsung s5603 oyun, program, widget...

Guzel kardeSim LinkTe sorun var :S Calismior !

DarkLady

Üye
Konu çok güzel ama konudaki her iki linkte çalışmıyor .Umarım en kısa zamanda düzelir=((

pejveng

Üye

Arkadaşım Rapidshare üyesi olmadığın için yüklediklerin en fazla 10 defa indirilebiliyor.
İstersen başka bir siteye yükle, linkini ver, ben indirip bir de Rapid'e yükleyeyim, böylece forumda indirmek isteyen arkadaşlar sıkıntı çekmezler.

psyco744

Üye

kardeş kolay gelsin ya bişi sorcam ben resimlerin boyutlarını groplayıp birleştiriyorum ama faklı makınelerle cekıldıgı ıcın genişlıklerı farkından dolayı ekranda birbirine karısıyolar bunu nasıl duzeltebılırım...kırpıp boyutlarını esıtledım bu seferde çözünürlük çok düşük oldu bunun daha basit bi programı var yada senın hazırladıgın resımlerı nasıl hazırladıgını resımlı anlatırmısın valla cok makbule gecer 2 saattır yapıyorum ıstedıgım sonucu elde edemedım

5603 e nasıl nerden oyun yukleyebiliriz

aRKadasLar :S benim samsung s5603e hareket sensörlü araba yarısı indirmek istiyorm Yardım EDECEK BIRI VAR MIIIIIIIIIIIIIIIII????????????????? ((((((((((((

linkleri düzeltirseniz seviniriz pls

YELDAAA

Üye
Arkadaşlar umarım bana yardımcı olursunuz resimler kamera hangi yöne cevrilince oyene bakıyorya ben onu yanlışlıkla kapatmışım nasıl düzelte bilirim lütfen bilen birisi yardımcı olsun.

wampir5

Üye
Ben telefonumdan oldukça memnunum, ama aklıma takılan şöyle bir problem var.
Müzik dinlerken biten müziğin yerine sıradaki başlıyor.

Ben bir sürü klip yükledim. İzlediğim klip bitince diğer klip kendiliğinden başlasın istiyorum. Bunun için klip izleme programımı indirmek gerekir, elinde olan varmı ?

Teşekkürler

sharkkk

Üye
linki yenileyebilir misin

aura0606

Üye
ya ilk defa giriyom bu siteye burda yazdığınız linki napıcaz anlamadım bi türlü bulamıyom oyun falan

45utku45

Üye
uyumlu oyunları bir yere liste halinde yazar mısınız?