getjardan ındırdıgım oyunları neden acamıyorum ...! yanı wınrar dosyasını komple atmıyoruz herhalde telefona! ve kurdugumuzda ucretlımı oluyor bu oyunlar...
arkadaşım getjardan indirdiğinde içinde jad dosyası var mı? yoksa sende jad maker ile jad dosyası ile oluşturabilirsin. Telefona yüklediğin oyunlar ücretli olmaz sadece bazı oyun demodur biraz oynadıktan sonra senden şifre ister onların şifrelerini de nette ararsan bulabileceğini düşünüyorum.
widgets acamıyorum sebeke ayarlarını kontrol ert diyor ! nasıl olucak bu ayar yapılma olayı.. yardımcı olursanız sevinirim.
birde facebook yada herhangı bır yerden video ızleyemıyormuyuz.. ben bu telefonun alalı 3 gun oldu.. bırde soyle bır sorun var muzık yada resım dosyalarım kayıtlı, mesela sarkılarımdan bırını gelen melodısı yaptıgımda bır ıkıncısıde belırıyor dosyaların ıcınde buna nasıl bır onlem alacagız yada bır resmı duvar kagıdı yaptıgımızda ıkıcısıde ortaya cıkıyor...
varolan duvar kagıtlarının ustune resım koyamıyormuyuz ben kayabılıyoruz dıye bılıyorum ılk aldıgımda nasıl olduysa yaptım sımdı yapamıyorum...
Duvar kağıtlarınızı 320x720 boyutlarında yapıcaksınız arkadaşlar yani 3 tane 240x320 resmi yanyana monte ediceksiniz.bunun sebebide 3 farklı masaüstünün olmasıdır. Melodilerin 2şer tane olmasının sebebide gelen arama zil sesi yapıldığında telefon dosyayı kendı hafızasına alarak işlemleri hızlandırıyor. bu yüzden de 2şer tane oluyor. eğer listede tek görünmesini istiyorsanız, melodi yaptıgınız dosyayı hafıza kartından silin k.gelsin
Arkadaşlar bu facebook veya youtube gibi sitelerdeki vs. Videoları oynatamayacakmıyız
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar size zahmet bu oyunlardaki klavyeyi kaldırmak için uyguladıgınız taktiği bana aşamalı olarak anlata bilirmisiniz atıyorum buraya gir böyle yap diye rica ediyorum a_karadasli@windowslive.com şimdiden tşk ler