aslahan Üye benim bir isteğim olacak.değişik duvar kağıtları yapabilirmisiniz.turkiye .ayyıldızlı bayrak.siyaset adamları tayyip erdoğan muhsin yazicıoğlu adnan menderes mustafa sarıgül alpaslan turkeş recep yazıcı oğlo turgut özal.....şimdeden teşekkürler
benim bir isteğim olacak.değişik duvar kağıtları yapabilirmisiniz.turkiye .ayyıldızlı bayrak.siyaset adamları tayyip erdoğan muhsin yazicıoğlu adnan menderes mustafa sarıgül alpaslan turkeş recep yazıcı oğlo turgut özal.....şimdeden teşekkürler
aslahan Üye aslahan' Alıntı: benim bir isteğim olacak.değişik duvar kağıtları yapabilirmisiniz.turkiye .ayyıldızlı bayrak.siyaset adamları tayyip erdoğan muhsin yazicıoğlu adnan menderes mustafa sarıgül alpaslan turkeş recep yazıcı oğlo turgut özal.....şimdeden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... mesajıma cevap alamadım............paylaşım için teşekkürler
aslahan' Alıntı: benim bir isteğim olacak.değişik duvar kağıtları yapabilirmisiniz.turkiye .ayyıldızlı bayrak.siyaset adamları tayyip erdoğan muhsin yazicıoğlu adnan menderes mustafa sarıgül alpaslan turkeş recep yazıcı oğlo turgut özal.....şimdeden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... mesajıma cevap alamadım............paylaşım için teşekkürler
evan14 Üye selam ben photo shop yeni indirdim resimleri birleştiremiyorum bana birisi ardımcı olabilir mi?