Samsung s3 mini hakkinda bilgi&öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 mini hakkinda bilgi&öneri
s3mini almak istiyorum Nasıl bir cihaz şuan kullandığım c6.01 kullanmakta zorluk çekermiyim kullanıcılar yardımcı okursanız sevinirim atrix alacaktım ama inceledim işlemci falan Güzel ama telefon sıfır değil gibi Yani kullanılmış cihaz sıfır olarak satıyorlar o yüzden s3 mini almaya karar verdim fiyat aralığım 800 ile 850 aciliyeti yok cihaz almamın 1 veya 2 ay kadar beklerim bu yüzden başka öneriniz varsada söyleyebilirsiniz.yorumları bekliyorum.

Kardeşim o fiyata s3 mini alacağına HTC Sensation Xl tavsiye ederim. Ve telefon almadan önce mutlaka araştır sonra pişman olma.

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o fiyata s3 mini alacağına HTC Sensation Xl tavsiye ederim. Ve telefon almadan önce mutlaka araştır sonra pişman olma.

kardeş o çok pahalı Bide ram düşük enaz 1gb olması lazım.benim aklımda bi atrix Bide s3mini var atrixde inceledim kullanılmış çıkıyor o yüzden mini almayı düşünüyorum.

s3 mini göz boyama git s2 al daha iyi ... yada motorola razr serisi

s2 güzel ama s3 mini de k iyi telefondur ikisinde birini alırsan pişman olmazsın

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
s2 Güzel ama fiyat pahalı ben atrix alacaktim 600 tlye yenilenmiş olduğu için biraz soğudum o yüzden eş değer özellikte s3 mini almayı planladım oda 850 falan Yani bu fiyat bana göre yüksek eğer indirime girerse alırız.

s3 mini s2den iyi bence performans olarak. Geri kalır yanı hafıza diye düşünüyorum.
Yoksa hiç bir kasma takılma olmuyor s3minide. Öneririm

Xperia P de bakabilirsin.bizdeuygunda 760 TL fakat delta iletişim garantili.

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini s2den iyi bence performans olarak. Geri kalır yanı hafıza diye düşünüyorum.
Yoksa hiç bir kasma takılma olmuyor s3minide. Öneririm

s3 minide kasma olmaz ram günlük boşaltırsan ama batarya sorun olur 1 gün gidiyormuş onuda yedek batarya ile halletmiş oluruz

- - - Eklendi - - -

Xperia P de bakabilirsin.bizdeuygunda 760 TL fakat delta iletişim garantili.

xperia p almam hafıza kartı yokmuş bataryada sıkıntı oluyormuş o yüzden almam cihaz Güzel bana hızlı ve batarya sorunu olmayan tel lazım

2 gün giden android mi var ? Mecburen kurcalıyorum tabiki bir gün ideal benim için

MrGalaxy

Üye
Hocam şöyle başlayayım. Samsung telefonlar daha çok tercih ediliyor ; servisleri olsun, dayanıklılık ve performans olsun. Bana kalırsa düşünmeden S3 Mini al. Arkadaşta var fiyatına göre güzel telefon açıkçası. Atrix' in özellikleri biraz daha üstün duruyor ve arada yaklaşık 200 TL fark var ama TouchWiz arayüzü ve donanımı yeter diyorum.

rodinatr

Üye
S 3 mini alırsan pisman olmazsin dostum.. benim tercihim mini oldu ve iyiki almışım!

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için s3 minide karar aldım ama içimden bir ses atrix diyor neden Bilmiyorum güncelleme gelirse atrix süper bi cihaz o yüzden çok kararsız kaldım

rodinatr

Üye
Ulan arkadasmin telefonuna geldi güncelleme bana hala gelmedi mk sinir olucam

Ulan arkadasmin telefonuna geldi güncelleme bana hala gelmedi mk sinir olucam

İkinizin de telefonu aynı ise olabilir böyle şeyler, bana da geldi ama daha Türkiye'ye gelmedi. Distürbütör firmanın ithal ettiği ülkeye göre rom var cihazlarda sanırım ki böyle bir durum oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...