Samsung Nokia Öneri Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Nokia Öneri Yardım
Arkadaslar Android olabilir ama Gio Huwai Ace Hariç Önerirseniz Sevinirim Hertürlü S60 Android vb.. Lg Optimus Güzel telefona benziyor ama biraz yardımcı olurn

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
350 Limit 2. elde alabilirm

----------Eklendi @ 17:08:38 ---------- Yazıldı @ 17:08:22 ----------

mesajlasıyorum Şarjı iyi gitsin

_ardaa

Üye
mesajlaşmak için istiyorsan fiziksel tuşlu telefonlar en iyisi bence, ya bulabilirsen ucuz klavyeli bir cihaz al yada nokia s40 serisinden birşey al, e71 incele klavyeli s60v3 serisi fiyatı 2nci el uygun bulabilirsin sanırım.

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
lg diyor %80 herkes .s

_ardaa

Üye
%80 herkes olmaz şaka bir yana kullanacak olan sensin lg hoşuna gidiyorsa al tabi ben sadece mesajlaşmak için fiziksel klavyeli bir telefon daha rahat olur dedim, dokunmatikler de de qwerty olanları olabilir ama fiziksel klavyede ki kadar rahat yazamazsın bu bir gerçek, lg yada her ne alacaksan pata küte alma git eline al dene 5-10 dk kurcala mesaj yaz öyle al derim ben.

senin için en uygunu lg optimus me p350 dir kardeşim

mesajlaşmak için çok güzel bir telefon. dokunmatik + qwerty tuş takımı

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
samsunga da güvenim az bea kardeşim napsam ki .s pro hosuma gidiyor aslında

----------Eklendi @ 22:45:28 ---------- Yazıldı @ 22:37:11 ----------

peki program destekliyormuydu bu pro ??

samsunga da güvenim az bea kardeşim napsam ki .s pro hosuma gidiyor aslında

----------Eklendi @ 22:45:28 ---------- Yazıldı @ 22:37:11 ----------

peki program destekliyormuydu bu pro ??

Java programlarını ve oyunlarını destekler.

----------Eklendi @ 00:44:57 ---------- Yazıldı @ 00:39:20 ----------

samsung corby pro al. pişman olmazsın

samsung u önermem çünkü malzeme kalitesi düşük nokia olarak mesaj yazmak için hem klavyeli hemde dokunmatik n97 ayrıca engage oyunları oynana biliyor emilatör yükleyerekten androidli telefonları bilmediğim için bir şey diyemiyecem

Arkadaş 350tl demiş .

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
peki e55 veya e52 bunlar nasıl olur ?

2.el c6 olabilir.5800ın 5mp kameralı ve fiziksel klavyeli hali.tabi yazılımsal olarak 5800 ın kat kat gelişmiş olan abisi.

Şu corby'i öneren arkadas ne sıfatla öneriyor anlayamadım, o telefonun tek bi iyi tarafını söylesin bana. Optimus me'de android 2.2 froyo işletim sistemi var yani su an ace'de galaxy SL'de vesaire olan cihazlarda olan işletim sistemi var. Sen bunun yerine gidip işletim sistemi olmayan telefon alırsan ne olur ? - cok cabuk sıkılırsın.. Androidde oyun ve uygulama sıkıntısı yaşamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...