qimoo
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kullanımı hakkında bilgin varmı
bu prg bende buldum ama firmware yi görmüyo rc1 i görmüyo
yaw arkadaş kullanımını ve ne işe yaradıgını biliyormusunuz bu programı
Program hakkında yardım isteyen olursa yardımımı esirgemem.
Bu programı kullanarak desteklediği yazılımlara türkçe dil desteği eklenebilir mi? Örneğin MFJF1 de türkçe yok eklenebilir mi acaba...???
peki bu programla hazırlanmış firmware ye türkçe dil ekleniyormu monte xeje1 de türkçe yok
telefonumda S5230WPDJE4 kurulu ama firmware yi görmüyor rc1 2 patcKonuya desteklenen modellerin listesi eklenmiştir.
Bu programı kullanarak desteklediği yazılımlara türkçe dil desteği eklenebilir mi? Örneğin MFJF1 de türkçe yok eklenebilir mi acaba...???
telefonumda S5230WPDJE4 kurulu ama firmware yi görmüyor rc1 2 patcbiraz bilgi aktarabilir misin patch nasıl yapıcaz. ve eğer biliyorsan Wifi nin fss komut numarası nı biliyor musun SC,1 veya menu,1 gibi?
pek azla bilgim yok ama bu programın firmware y görmediği bi kesin. ne patch ne rc ler görmüyo. bende bi patch kurdum tele swf menu ye wifi eklicem ama fss komutunu bilmiyorumDil dosyaları
rsr dosyalarıdır
Ve rsr dosyalarını su ana kadar kimse hack leyemedi
cok ugrastım malesef olmadı star da
--------------- Ekleme ---------------
Bin edit biliyormusun?
pek azla bilgim yok ama bu programın firmware y görmediği bi kesin. ne patch ne rc ler görmüyo. bende bi patch kurdum tele swf menu ye wifi eklicem ama fss komutunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?