Samsung Gt-S5253 Wave 525 Program ve Oyun Yükleme

samsung sayfasından kies i indir oradan yukleyebilirsin

B4H4

Üye
IPhone 3gs bile kullanmış biri olarak. Bu Telefona Puanım 10 üzerinden 9. Tüm özellikler , menü akışı ve kullanışı Muazzam. Eline bile almadan telefonu kötüleyen kişilere kanmayın. Enfes bir telefon. Ne istesem yüklüyor kuruyor ve sorunsuz işletiyorum. Kamerası mükemmel. Çözünürlük harika. Wifi süper ötesi. 3 kat yukarımdaki komşumdan sorunsuz Wifi kullanıyorum. Multitouch süperden öte. LCD Multitouch ekrana sahip olması zaten herşeyden daha güzel.

bahtr

Üye
Telefonun içinde "Samsung Apps" menüsü var. Oraya girdiğin zaman free yani ücretsiz oyunların uygulamaların hepsini indirebilirsin. Ben de ilk aldığımda telefonda hiç birşey yoktu neredeyse.

kardes benım telefonda ben neden samsung apps a gıremıyorum acaba bı program fln mı gerekıyor bı yardımcı olursan sevınırım

arkadaslar bende bu cihazı yeni aldım cıhazda gps e uygun programı bulamadım veya yapamadım ndrive programı bizim cihazlarada olurmu teşekkürler

ya arkadaşlar benim daha garip bi sorum olacak. ben oyunları indirdim bi kısmını beğenmedim.. şimdi telefondan silemiyorum nasıl silindiğini bilen var mı?

dla11

Üye
ya arkadaşlar benim daha garip bi sorum olacak. ben oyunları indirdim bi kısmını beğenmedim.. şimdi telefondan silemiyorum nasıl silindiğini bilen var mı?
menüye gel orda düzenle yada yuvarlak ayar simgesine bas ordan kaldırmak istedğin ugulama üzerine gel çizgiye bas

koreli20

Üye
merhaba arkadaslar wawe 5253 te msn messenger pragramı varmı yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

pekiii bluetooth ile oyunattığında mesajlardan direk yükleme oluyor mu? (n73 öğle idi)

kardeş artık o 525 te hiç sorun yok uygulamalar fazla ve kalitesi yüksek samsung wawe alcaksan wawe 5253(525)i tavsite ederim

----------Eklendi @ 14:05:09 ---------- Yazıldı @ 14:03:28 ----------

kardeş artık o 525 te hiç sorun yok uygulamalar fazla ve kalitesi yüksek samsung wawe alcaksan wawe 5253(525)i tavsite ederim

----------Eklendi @ 14:05:24 ---------- Yazıldı @ 14:05:09 ----------

kardeş artık o 525 te hiç sorun yok uygulamalar fazla ve kalitesi yüksek samsung wawe alcaksan wawe 5253(525) tavsite ederim

arkadaşlar bende wave 525 kullanıyorum ama telefonun kendi facebook sayfası iyi değil o yüzden bolt yükledim memnun sayılırım aynı pc deki gibi ama bazı işlemleri yapamıyorum ana sayfa olsun başkasının iletisinin altına yorum yazıyorum ama gönderme butonu çıkmıyor telefonla enter yapıyorum olmuyor ne yaptıysam olmadı bu modele uyumlu bildiğiniz gelişmiş bir internet tarayıcı varmı bildiğiniz şimdiden teşekkür ederim

[/B].com

qwn3r

Üye
evet arkadasim wapdam.com dan ulasabilirsiniz kendi siyemdir iyi eglenceler

Arkadaşlar :

1: Ben telefonumu samsung kies le deil yığın bellekle bağlıyorum ve uygulama yüklemek için wifi yi açıp direk telefona yüklüyorum

2: Temaları menüdeki Samsung Apps dan yükleyebilirsiniz

allah senden razı olsun kardesim uzun zamandır nerde bulurum diye dusunuyorum cok sagol

okankoc

Üye
bulan varsa banada yardımcı olsun arkadaslar lütfen

aykt

Üye

ilk defa böyle bi hata görüyorum :/ kies arada sorun çıkarıyo ama buda onlardan birimi acaba veya telefonun içindeki appsı kullanabilirsin. java oyunları deneyebilirsin.pcden indirip telefonun others klasörüne at sonra telefondan girip yükle