BodyBuilder Üye Son günlerde devamlı firmware deniyorum ama diyebilirimki son versiyon olmamasına rağmen en kral orjinal firmware bu
Son günlerde devamlı firmware deniyorum ama diyebilirimki son versiyon olmamasına rağmen en kral orjinal firmware bu
omerotti Üye benım telefona yukledım 5 sn sonra otomatik res atıyor lütfen yardım beyler ya sim kartla açamıyorum telefonu açılmıyor sim kartsız çalışıyor of ya :S yardım edın ne bu sorun sebebı ne
benım telefona yukledım 5 sn sonra otomatik res atıyor lütfen yardım beyler ya sim kartla açamıyorum telefonu açılmıyor sim kartsız çalışıyor of ya :S yardım edın ne bu sorun sebebı ne
fifacı Üye bende 1 kaç tane denedim telefon açılmıyor arkadaşlar ( bunu deneyeceğim error veriyor önceki denediklerim. yardımm
bende 1 kaç tane denedim telefon açılmıyor arkadaşlar ( bunu deneyeceğim error veriyor önceki denediklerim. yardımm
xelo Üye rsrc (low) (mid ) iki tane ya arkadaşlar mid olanı seçersek ne farkı oluyor ki acaba deneyen varmı ?
delimsn Üye ben yatay ekram klavye istemiyorum mesaj yazarken. acaba bu firmware de yatay ekran var mı yok mu
darkman-19 Üye kardeşim allah razı olsun yükledim eski haline döndürdüm teli ancak bi sorun war ğ ş ç harfleri mesajlarda gözükmüyor :/ onada bi el atarsan sevinirim
kardeşim allah razı olsun yükledim eski haline döndürdüm teli ancak bi sorun war ğ ş ç harfleri mesajlarda gözükmüyor :/ onada bi el atarsan sevinirim
sinanpp Üye darkman-19' Alıntı: kardeşim allah razı olsun yükledim eski haline döndürdüm teli ancak bi sorun war ğ ş ç harfleri mesajlarda gözükmüyor :/ onada bi el atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... kardeş o s5230 sa 33 e yükleydysen öle oluyor ı ş ç gbi harfler gzkmüyor ----------Eklendi @ 17:55:43 ---------- Yazıldı @ 17:54:37 ---------- bu fimwere s5233 mü s5230 mu??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ----------Eklendi @ 18:25:23 ---------- Yazıldı @ 17:55:43 ---------- HOOBAAAAAAAAAA BEYLER BEN DÜZELLTTTM S5233W TAMMDIR TELEFONU BOZUK ARKADAŞLARA BOL ŞANSSSS
darkman-19' Alıntı: kardeşim allah razı olsun yükledim eski haline döndürdüm teli ancak bi sorun war ğ ş ç harfleri mesajlarda gözükmüyor :/ onada bi el atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... kardeş o s5230 sa 33 e yükleydysen öle oluyor ı ş ç gbi harfler gzkmüyor ----------Eklendi @ 17:55:43 ---------- Yazıldı @ 17:54:37 ---------- bu fimwere s5233 mü s5230 mu??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ----------Eklendi @ 18:25:23 ---------- Yazıldı @ 17:55:43 ---------- HOOBAAAAAAAAAA BEYLER BEN DÜZELLTTTM S5233W TAMMDIR TELEFONU BOZUK ARKADAŞLARA BOL ŞANSSSS
kimim21 Üye Kardsm lütfn bana yardım eder misin ? Bana Samsung gt-s5233a Star Orjinal firmware lazım lutfn. Linki paylaşırsan sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim ..
Kardsm lütfn bana yardım eder misin ? Bana Samsung gt-s5233a Star Orjinal firmware lazım lutfn. Linki paylaşırsan sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim ..