Samsung GT-S5233W Orjinal Türkçe Firmware (S5233WJVIG7)
Arkadaşlar orjinal S5233WJVIG7 Türkçe firmware.
Bizzat kendim denedim, çalışıyor.
Nasıl yükleme yapıldığını ayrıca göstermeme gerek duymadım. http://www.maxicep.com/showthread.php?t=349180 linkinde nasıl yükleme yapıldığı gayet açık bir biçimde anlatılmış.
pakitotiesto83 sağolsun o da olmasa başka sürümlerle boğuşacaktık.
s5230w ile s5233w arasındaki en büyük fark s5230w.yi yükledikten sonra dokunmatik özelliği çok hassaslaşıyor. Yine de orjinalini yüklemekte fayda var derim arkadaşlar.
çookk teşekkürler telefoncuda 50 lira istemişlerdi telefonum türkçe oldu yanlız bi sorum var guncellemeyı attıktan sonra dahili telesekreteri açmak istedim bulamadım ınternette menu-mesajlar-telesekreter den gırın yazıyor bende mesaj menusunde telesekreter dıye bısı yok yardımcı olursanız cok sevınırım
çookk teşekkürler telefoncuda 50 lira istemişlerdi telefonum türkçe oldu yanlız bi sorum var guncellemeyı attıktan sonra dahili telesekreteri açmak istedim bulamadım ınternette menu-mesajlar-telesekreter den gırın yazıyor bende mesaj menusunde telesekreter dıye bısı yok yardımcı olursanız cok sevınırım
telesekreter numarası kullanılan operatorun servısını aktıflestırınce kullanılıyor ben telefonun kendı ozellıgı olan dahili telesekreterı bulamıyorum daha once kullanmıstım kendı sesınızı kaydedıp arayanlara dınletebılıyorsunuz.yıne de cevabınız ıcın tesekkurler