oguzhantasdemir Üye ~UnderTaker~' Alıntı: ideos x5 de donanimsal olarak radyo var ama yazilima neden koymamislar anlamadim Genişletmek için tıkla ... donanımsal olarakda yok arkdaşlar test edildi onayandı
~UnderTaker~' Alıntı: ideos x5 de donanimsal olarak radyo var ama yazilima neden koymamislar anlamadim Genişletmek için tıkla ... donanımsal olarakda yok arkdaşlar test edildi onayandı
umutku84 Üye ~UnderTaker~' Alıntı: ideos x5 de donanimsal olarak radyo var ama yazilima neden koymamislar anlamadim Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir radio programıyla net bağlantısı olmadan dinlenebilirmi
~UnderTaker~' Alıntı: ideos x5 de donanimsal olarak radyo var ama yazilima neden koymamislar anlamadim Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir radio programıyla net bağlantısı olmadan dinlenebilirmi
PriZm Üye umutku84' Alıntı: Herhangi bir radio programıyla net bağlantısı olmadan dinlenebilirmi Genişletmek için tıkla ... onu bilmiyorum.ama internette çoğu sitede donanımsal olarak radyo olduğu yazıyor.
umutku84' Alıntı: Herhangi bir radio programıyla net bağlantısı olmadan dinlenebilirmi Genişletmek için tıkla ... onu bilmiyorum.ama internette çoğu sitede donanımsal olarak radyo olduğu yazıyor.
GuitaristBoy Üye onun başka sayfalarda romu olabilir radyo destekli ona bakılırsa samsung montede sözde kulaklıkta anten olduğu söleniyo ama dandik sıradan bi kulaklık taktım radyo çalıştı ideos x5 e destekli rom portlanması gerek
onun başka sayfalarda romu olabilir radyo destekli ona bakılırsa samsung montede sözde kulaklıkta anten olduğu söleniyo ama dandik sıradan bi kulaklık taktım radyo çalıştı ideos x5 e destekli rom portlanması gerek