samsung galaxy w alayımmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy w alayımmı
arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç android kullanmadım yani bir bilgim yok alimdeki c6-01 ile değiştirmey düşünüyorum yani her oyun ve uygulamayı sorunsuz çalıştırıyormu yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Hayir calistirmaz.butce dar galiba.galaxy w oneririm

Placebo-

Üye
Galaxy w ondan çok çok daha iyi bir cihaz.

Tepkiler: ozakin70

PriZm

Üye
Sakın.C6-01 Ace den daha iyi.Galaxy S yada Neo V öneririm.

Tepkiler: CanKartaL

anık

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar peki ya galaxy s1 i9001 s plus nasıl takasta 150 tl istiyor cihaz gümrük 2.el yalnız çok temiz elime aldım

PriZm

Üye
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar peki ya galaxy s1 i9001 s plus nasıl takasta 150 tl istiyor cihaz gümrük 2.el yalnız çok temiz elime aldım

Plus yerine i9000 bulmaya çalış.Plus tan çok daha iyi

anık

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W I8150 olurmu arkadaşlaf

CanKartaL

Emekli Yönetici
Galaxy W yi sıfır mı alacaksın?

~N.A.W.Y~ nin dediği gibi Galaxy S plus alacağına Galaxy S al derim.
Galaxy W nin custom rom desteği baya iyiye gidiyor. Galaxy S ise bu konuda efsane

Fiyatına göre de bakmak lazım. Sıfır Galaxy W 750 TL civarı sanırım C6-01 in üzerine 150 TL verirsen 500-550 civarına Galaxy S Plus almış olursun ki fena değil o fiyatlar da.

Tepkiler: ozakin70
Plus al gayet iyi 2 acede var bende bir kullanici olarak Ace plus room ve işlemci hizini birazda artirrirsak yani s2 yi falanda solluyo,

anık

Üye
    Konu Sahibi

evet sıfır alacağım ama cihaz gümrük ve kayıtlı temizde görünüyor üzerine 80 tl istiyor galaxy w 18150 için

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 + 80TL ye galaxy w alacaksan tabi ki al

Tepkiler: seytan_avcisi

Ali58_58

Üye
motorola atrix al bu kaçıncı yazışım ya bi arkadaş forumu araştırın motorola atrix al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...