teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eklendi.Fiyatı baya yüksek olur heralde
Maalesef yok note serisini tercih edebilirsinÇok güzel Note özelliği var mı acaba?
Eski seri Note 10.1 kullanıyorum. Çok işlevsel ama çok kalın ve ağır. Ayrıca donanımı da eskidi. Bizimkileri kandırabilirsem yeni Note 10.1'i almayı düşünüyorum.Maalesef yok note serisini tercih edebilirsin
Note pro alabilirsen onu alEski seri Note 10.1 kullanıyorum. Çok işlevsel ama çok kalın ve ağır. Ayrıca donanımı da eskidi. Bizimkileri kandırabilirsem yeni Note 10.1'i almayı düşünüyorum.
Onu taşımak zor olur. Note 10.1 ideal ama o da biraz zor görünüyor. Şimdilik birşey aldırmayacağım.Note pro alabilirsen onu al12 inch
Neresi düşük? 4+4 işlemci 3gb ram??kos koca tablette neden bu kadar düşük işlemci koyuyorlarki
Samsung haricinde tablete bu kadar iyi donanım koyan marka yok denecek kadar az. Ayrıca 8 çekirdekli işlemcinin neyi düşük.kos koca tablette neden bu kadar düşük işlemci koyuyorlarki
Neresi düşük? 4+4 işlemci 3gb ram??
Samsung haricinde tablete bu kadar iyi donanım koyan marka yok denecek kadar az. Ayrıca 8 çekirdekli işlemcinin neyi düşük.
Doğru herkes farklı anlayabilirNe bileyim telefonlarda 2,5 ghz 4 çekirdek işlemci kullanılıyor, ve 4+4 olduğunu bilmiyordum
Donanımda ne kadar iyi olursa olsunlar samsungun ekranının yanından geçemezler bugün gördüm böyle ekran başka tabletlerde bulamazsın.Asus'un memo pad serisi fiyat/performans olarak daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?