O degil de Reswan in yorumu beni dusundurdu. S3 un fotograf kalitesi s2 den bile iyi degilken derken Gerek makroda gerekse genis acida bariz fark var. Ki ben s2 den s3 e gectim. Neyse bakalim.
Ben s3 iyi cekiyor demiyorum zaten 8 icin yine cok iyi degil ama s2 den kotu degil ozellikle odaklama olarak cok daha ustun yani onu vurgulamak istedim.
Kesinlikle bir hile söz konusu. Kesin taraflı bir video ve 2g bağlantısı ile yapıyor. Ankara'da S3 kullanan bir arkadaş varsa, adres versin yanına gelip videolu bir karşılaştırma yapalım.
Kesinlikle bir hile söz konusu. Kesin taraflı bir video ve 2g bağlantısı ile yapıyor. Ankara'da S3 kullanan bir arkadaş varsa, adres versin yanına gelip videolu bir karşılaştırma yapalım.
Zaten kastettiğim hile S3te değil Can, kullandığım için biliyorum tarayıcı bu kadar yavaş değil. Benim iddiam wp'da veri bağlantısını 2g yaptıkları yönünde. Yani wifi ile bağlandıklarını düşünmüyorum.
Zaten kastettiğim hile S3te değil Can, kullandığım için biliyorum tarayıcı bu kadar yavaş değil. Benim iddiam wp'da veri bağlantısını 2g yaptıkları yönünde. Yani wifi ile bağlandıklarını düşünmüyorum.
Bir şey diyeceğim ama aramızda kalsın bak, şimdi bunların videoda girdikleri sitenin adını yazdım 15.saniyede tıklıyorlarya onlarla birlikte tıkladım bende sonuç; tamam s3 önde ama çok az farkla.
yanlış iddia. chrome'un önbelleği boşaltılmamış, o yüzden siteleri çat diye açıyor. mesela ben şahsen maxicep'in forum anasayfasını baya hızlı yüklemiştim 920 ile ki forum anasayfasının ne kadar yüklü olduğu ortada. fonksyonel bir tarayıcı değil ama galaxy s3'e karşı bu kadar geri kalmaz.
pek değil. makroda da arada uçuk bir fark görmedim ben şahsen.
bu arada yanlış anlama galaxy s3 kesinlikle daha iyi çekiyor ama gs2'yi kalitede ezmiyor sadece bunu söylemek istedim.
yanlış iddia. chrome'un önbelleği boşaltılmamış, o yüzden siteleri çat diye açıyor. mesela ben şahsen maxicep'in forum anasayfasını baya hızlı yüklemiştim 920 ile ki forum anasayfasının ne kadar yüklü olduğu ortada. fonksyonel bir tarayıcı değil ama galaxy s3'e karşı bu kadar geri kalmaz.
s3'e takıldığını düşünmemiştim ki. 920 tarayıcısı fena değil dedim sadece. yani videoyu çeken kişi chrome ile siteyi bir kez yüklemiş, önbelleği boşaltmamış. (kasıtlı yapmış olabilir) bağlantılar aynı.