Samsung galaxy serisi bütün telefonlar ayrıntılar ve fiyatlar ile beraber

Konu Sahibi
yanlışın yok çift çekirdek. Arkadaş o kadar uğraşmış böyle hatalar olması normal

hoş görün için
bazılarını bilerek yazmadım bazılarını dikkat çektiği için yazdım. Inşallah bilgisayardan girince düzelteceğim

- - - Eklendi - - -

not alıyorum eksikleri bilgisayardan girince düzelteceğim açıkçası yanlışlar çıkacağını biliyordum çünkü sonlara doğru çoğu şeyi bilinç dışı yapıyordum e tabi takdir dersiniz ki 30 telefon var listede. Fotoğraf bilgi işlemci falan derken yanlışlar çıkıyor işte

- - - Eklendi - - -

8mp olduğunu biliyordum fakat yanlış yazmışım çok pardon. Duzeltilecektir

- - - Eklendi - - -

wonderrr

bu arada güzel çalışma olmuş

bir wonder'ci daha

aleranol

Üye
teşekkürler dostum ben daha yüksek bekliyordum eğee böyle olursa çok iyi. Ama bunlar gri market olduğundan bana pekte iyigelmedi. Üstelik 64gblığı hatta 32si bile yok sadece 16lık. Eğer böyle olursa alınmaz. Bunlarla anlaşmak gerek bana 64lük lazıııım!

Konu Sahibi

rica ederim haklısın o kadar para vereceksen ya 32gb yada 64gb olsun bence..

aleranol

Üye
rica ederim haklısın o kadar para vereceksen ya 32gb yada 64gb olsun bence..

eğer getiren bir site olursa direk dalıcam. Çünkü sd karttan nefret ediyorum cücük kadar şeye o kadar para verilirmi? Birde bu sitelerle konuşsak getirirlermi acaba 64 yada 32?

Kerim.

Üye
öncelikle emeğin için teşekkürlergpu bilgilerini,android sürümlerini ve kaç çekirdek olduklarını belirtirsen çok daha güzel olur

Konu Sahibi

eğer getiren bir site olursa direk dalıcam. Çünkü sd karttan nefret ediyorum cücük kadar şeye o kadar para verilirmi? Birde bu sitelerle konuşsak getirirlermi acaba 64 yada 32?

bizzat telefonla iletişime geçmeni öneririm tabi iyi bir fiyat analizi yap önce. Sipariş ettiğin için fiyata bindirme yapabilirler..

aleranol

Üye
bizzat telefonla iletişime geçmeni öneririm tabi iyi bir fiyat analizi yap önce. Sipariş ettiğin için fiyata bindirme yapabilirler..

sağolasın bunları tamamen unutmuştum cidden ya daldım gidiyodum koyun gibi inşallah sipariş etme şansım olur. Androidtelefonları.comu birara aramam gerekli.

SkyLaBTR

Üye

sonlara doğru kafa kazan olmuştur normal

-Emre

Üye
çoğu telefonun çekirdek sayısı yazmıyor eklersen daha güzel olabilir

navti

Üye
guzel konu tsk

çok teşekkür ederim bu arada bir şey soracağım benim arkadaşım galaxy ace 700 tl aldı burda 530 diyor ben almak istiyorum ama gerçek fiyatı bu mu ?