Anußis Üye 2 ay bekleyin , samsung yıllardır aynı şeyi yapıyor , S4 çıkmıştı 1900 TL'den 3 ay sonra fiyat 1450'ye düşmüştü Gold'da . bu cihazın ilk çıkış hakkı zaten 1900-1950 olmalı
2 ay bekleyin , samsung yıllardır aynı şeyi yapıyor , S4 çıkmıştı 1900 TL'den 3 ay sonra fiyat 1450'ye düşmüştü Gold'da . bu cihazın ilk çıkış hakkı zaten 1900-1950 olmalı
ozakin70 Üye Fiyata bisey demiyorum cunku her ay fiyati dusecek diger tum samsung amiraller gibi normal bisey tabi bu site birazda kaymagini yemek istemis o kadar
Fiyata bisey demiyorum cunku her ay fiyati dusecek diger tum samsung amiraller gibi normal bisey tabi bu site birazda kaymagini yemek istemis o kadar
esokmen Üye Gitsinler bunu alacak olanlar 2 tane s4 alsinlar daha da farkli birsey dmeeye gerek yok bu para nedir ya araba alir insan yazik gunah.
Gitsinler bunu alacak olanlar 2 tane s4 alsinlar daha da farkli birsey dmeeye gerek yok bu para nedir ya araba alir insan yazik gunah.
mehmettech Üye Firmalar, vergilerin iyice çığrından çıktığını düşünüyorum Ama bu telefonu bu fiyattan alanın aklına şaşarım
Firmalar, vergilerin iyice çığrından çıktığını düşünüyorum Ama bu telefonu bu fiyattan alanın aklına şaşarım
fk555897 Üye Bence bunun vergilerle alakası yok. Bimeks ön sipariş diye insanları kazıklamaya çalışıyor.
Invoke Üye fk555897' Alıntı: Bence bunun vergilerle alakası yok. Bimeks ön sipariş diye insanları kazıklamaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Öyle zaten.
fk555897' Alıntı: Bence bunun vergilerle alakası yok. Bimeks ön sipariş diye insanları kazıklamaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Öyle zaten.
Anußis Üye Resimde dikkat çekici başka birşey daha var , 5S 64GB Gold cihaz , 5 64GB Siyahtan daha ucuz ?
AndroidTR20 Üye Konu Sahibi Telefona Bu Kadar Para Vereceğime Bunu Alırım Daha İyi Hiç Yoktan Ayağım Yerden Kesilir
İhtiyar007 Üye Dede' Alıntı: İyi fiyat... Gelir gelmez alcam Genişletmek için tıkla ... Çok uygun değil mi?