KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: 4.4.2 ne zaman gelecek diye sorun alin cevabi gülün Genişletmek için tıkla ... En geç şubat ayının başlarında alırsınız diyolardı mvrucu123' Alıntı: Ben iphone katili Z1 Compact veya lumia alacağım inşallah Genişletmek için tıkla ... Noldu sen iphone almıyo muydun?
AnıL-D' Alıntı: 4.4.2 ne zaman gelecek diye sorun alin cevabi gülün Genişletmek için tıkla ... En geç şubat ayının başlarında alırsınız diyolardı mvrucu123' Alıntı: Ben iphone katili Z1 Compact veya lumia alacağım inşallah Genişletmek için tıkla ... Noldu sen iphone almıyo muydun?
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: En geç şubat ayının başlarında alırsınız diyolardı Noldu sen iphone almıyo muydun? Genişletmek için tıkla ... Onda şarj sıkıntısı var iphone 5 i aldim %50 parlaklık ta 2 dkka app store a baktim %5 azaldı su gibi içiyor maşallah
KD1907' Alıntı: En geç şubat ayının başlarında alırsınız diyolardı Noldu sen iphone almıyo muydun? Genişletmek için tıkla ... Onda şarj sıkıntısı var iphone 5 i aldim %50 parlaklık ta 2 dkka app store a baktim %5 azaldı su gibi içiyor maşallah
KD1907 Üye mvrucu123' Alıntı: Onda şarj sıkıntısı var iphone 5 i aldim %50 parlaklık ta 2 dkka app store a baktim %5 azaldı su gibi içiyor maşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen iphone ların şarjı çok kötü gerçekten. Neyse konuyu dağıtmayalım
mvrucu123' Alıntı: Onda şarj sıkıntısı var iphone 5 i aldim %50 parlaklık ta 2 dkka app store a baktim %5 azaldı su gibi içiyor maşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen iphone ların şarjı çok kötü gerçekten. Neyse konuyu dağıtmayalım
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Aynen iphone ların şarjı çok kötü gerçekten. Neyse konuyu dağıtmayalım Genişletmek için tıkla ... Aynen
KD1907' Alıntı: Aynen iphone ların şarjı çok kötü gerçekten. Neyse konuyu dağıtmayalım Genişletmek için tıkla ... Aynen
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: ve simdi bir daha yazdim cevap bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Kardeşim pm yoluyla devam etmeniz daha iyi olacaktir konu dağılmasın lütfen
AnıL-D' Alıntı: ve simdi bir daha yazdim cevap bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Kardeşim pm yoluyla devam etmeniz daha iyi olacaktir konu dağılmasın lütfen
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: tmm kardesim ben sizin icin dedim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah saol kardeşim ama zaten gelişme olunca haber olarak konu açabilirsiniz
AnıL-D' Alıntı: tmm kardesim ben sizin icin dedim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah saol kardeşim ama zaten gelişme olunca haber olarak konu açabilirsiniz
Anil-D Üye mvrucu123' Alıntı: Eyvallah saol kardeşim ama zaten gelişme olunca haber olarak konu açabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... tmm iyi forumlar
mvrucu123' Alıntı: Eyvallah saol kardeşim ama zaten gelişme olunca haber olarak konu açabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... tmm iyi forumlar
MaxipmaN Üye herkes iphone şarj sorunundan bahsediyor 5si olan arkadaşım gayet memnun 1gün götürüyo rahat
muhammettvurucu Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: herkes iphone şarj sorunundan bahsediyor 5si olan arkadaşım gayet memnun 1gün götürüyo rahat Genişletmek için tıkla ... Ama 5 le arasında fark yok sayılır herhalde hiç kullanmıyor?
MaxipmaN' Alıntı: herkes iphone şarj sorunundan bahsediyor 5si olan arkadaşım gayet memnun 1gün götürüyo rahat Genişletmek için tıkla ... Ama 5 le arasında fark yok sayılır herhalde hiç kullanmıyor?
MaxipmaN Üye mvrucu123' Alıntı: Ama 5 le arasında fark yok sayılır herhalde hiç kullanmıyor? Genişletmek için tıkla ... fark var da %5 falan
mvrucu123' Alıntı: Ama 5 le arasında fark yok sayılır herhalde hiç kullanmıyor? Genişletmek için tıkla ... fark var da %5 falan
Invoke Üye KinG Tornado' Alıntı: Millet Şu Soruyu Soracak Yine S4-ü Olan S5'e Geçermi Genişletmek için tıkla ... Lüzumsuz olur.
KinG Tornado' Alıntı: Millet Şu Soruyu Soracak Yine S4-ü Olan S5'e Geçermi Genişletmek için tıkla ... Lüzumsuz olur.
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: 1 gb daha fazla ram icin ve parmak uygulamasi icin s5 mi alacaksiniz ? Genişletmek için tıkla ... cpu/gpu/ekran/kamera/vs. daha iyi olacak sadece 1gb ram fazlası olmuyor. Bunların yanında da daha farklı bir şey yapmalılar artık, yazılımsal değişiklikler yapılmalı, bence.
AnıL-D' Alıntı: 1 gb daha fazla ram icin ve parmak uygulamasi icin s5 mi alacaksiniz ? Genişletmek için tıkla ... cpu/gpu/ekran/kamera/vs. daha iyi olacak sadece 1gb ram fazlası olmuyor. Bunların yanında da daha farklı bir şey yapmalılar artık, yazılımsal değişiklikler yapılmalı, bence.