partyhard
Üye
s4ün yepyeni bir UI si var + olarak nexuslarda dahil olmak üzere 4.2.2de ciddi anlamda ram sızıntısı var. google bu yüzden hızlı bir şekilde 4.3ü çıkartıcak
ya lafı nasıl oraya getirdin. Hayretler içindeyim!!! Performans bazında diyorum sen donanıma geliyorsun. Donanımdan ziyade performans daha önemli bence. Kaldı ki s4 teki donanımı çok aktif olarak kullanan varsa ona helal olsun diyeceğim. 8 çekirdeği aynı anda kullanabilen uygulama yada oyun var mı? S4te bazı donma kasma yaşayanlar da var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada. Bilmem anlatabildim mi?
ya lafı nasıl oraya getirdin. Hayretler içindeyim!!! Performans bazında diyorum sen donanıma geliyorsun. Donanımdan ziyade performans daha önemli bence. Kaldı ki s4 teki donanımı çok aktif olarak kullanan varsa ona helal olsun diyeceğim. 8 çekirdeği aynı anda kullanabilen uygulama yada oyun var mı? S4te bazı donma kasma yaşayanlar da var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada. Bilmem anlatabildim mi?
s4ün yepyeni bir UI si var + olarak nexuslarda dahil olmak üzere 4.2.2de ciddi anlamda ram sızıntısı var. google bu yüzden hızlı bir şekilde 4.3ü çıkartıcak
Bende zaten performans olarak daha iyi manasina getirdim iyi derkenbu arada s4e bi rom atarsin bak o zaman performansa.ya da rootlayip kendinde duzeltebilirsin telefonu.samsung bir suru ivir ziviri var telefonda.o zaman bak bakalim nasil oluyor telefon
- - - Eklendi - - -
Ayrica stock romdada s4 iyi.sadece bazi oyunlar fhd uymuyor ve KUCUK fps dusmeleri oluyor ama sozu bile edilecek kadar degil
Yok ya basit.duzgunce oku denilenleri ve duzgunce yap.ilk basta karisik gelebilir ama duzgunce okuyunca basit
Bilgiler için teşekkür ederim.4.3 güncellemesi gelirse o zaman s4 ve diğer telefonlar için hayırlı olsun demek düşer bize.
- - - Eklendi - - -
rom root attığın zaman garanti gümlemiyor mu ? Sayaç vardı yanlış hatırlamıyorsam. ? Kaldı ki öyle bir şey yapılsaydı samsung neden koymuyor diye insan şüpheye düşüyor. Ayrıca rom ve root her kullanıcı için kolay bir şey değil. Yanlış yapılacak bir işlem de acemiler için servisin yolu görünmez mi.?
O sayac isi fasa fiso abi. İstenirse sifirlanir saniyeler icinde.
telefonu download moda alırken(telefon kapalı iken ses açma + orta tuş + açma tuşu)
Yok ya basit.duzgunce oku denilenleri ve duzgunce yap.ilk basta karisik gelebilir ama duzgunce okuyunca basit
- - - Eklendi - - -
Suleyman bu sayac nerden bakiliyor ya?
Kafa karıştırdım sanırsam.Kerim336 güncelleme demem bu yüzden. Donanım kaldırıyor ise güncelleme vermeyen firmaları kınım kınım kınıyorum ısrarla. Öyle cihazlar var ki 2.3.* versiyonu kullanıyor. Cihaz 4.*.* u babalar gibi kaldırabilir ama satalım gerisi yalan misali. Neyse yakın bir zamanda sana gm Discovery yakışır Lumia 620 gibi f/p cihazı olmaya adaydır.
general mobile discovery çıkmasaydı belki
Kafa karıştırdım sanırsam.Kerim336 güncelleme demem bu yüzden. Donanım kaldırıyor ise güncelleme vermeyen firmaları kınım kınım kınıyorum ısrarla. Öyle cihazlar var ki 2.3.* versiyonu kullanıyor. Cihaz 4.*.* u babalar gibi kaldırabilir ama satalım gerisi yalan misali. Neyse yakın bir zamanda sana gm Discovery yakışır Lumia 620 gibi f/p cihazı olmaya adaydır.
iyi olmuş samsunga . insanlarla dalga geçer gibi telefon sürüyor piyasaya . daha millet s3 e yeni alışırken mini çıkardı arkasından s4 çıkardı. çıkardığı s4 de öyle aman aman bir cihaz değil yazık valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?