fk555897 Üye Arkadaşlar bende HTC One'ı çok beğendim ama HTC'nin HTC One X'e güncellemeyi erken kesmesi beni HTC firmasından çok soğuttu.
Arkadaşlar bende HTC One'ı çok beğendim ama HTC'nin HTC One X'e güncellemeyi erken kesmesi beni HTC firmasından çok soğuttu.
avcitalip Üye Türe' Alıntı: One almak nasib olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin ya tipi falan benimde hoşuma gidiyor ancak sanki donanımı 1080p'ye göre biraz yetersiz ? - - - Eklendi - - - fk555897' Alıntı: Arkadaşlar bende HTC One'ı çok beğendim ama HTC'nin HTC One X'e güncellemeyi erken kesmesi beni HTC firmasından çok soğuttu. Genişletmek için tıkla ... işte bu yüzden alacaksın ki 1 yıl sonra güncelleme ve telefonuna değer bulabileceksin...
Türe' Alıntı: One almak nasib olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin ya tipi falan benimde hoşuma gidiyor ancak sanki donanımı 1080p'ye göre biraz yetersiz ? - - - Eklendi - - - fk555897' Alıntı: Arkadaşlar bende HTC One'ı çok beğendim ama HTC'nin HTC One X'e güncellemeyi erken kesmesi beni HTC firmasından çok soğuttu. Genişletmek için tıkla ... işte bu yüzden alacaksın ki 1 yıl sonra güncelleme ve telefonuna değer bulabileceksin...
Türe Üye avcitalip' Alıntı: Amin ya tipi falan benimde hoşuma gidiyor ancak sanki donanımı 1080p'ye göre biraz yetersiz ? Genişletmek için tıkla ... Yetersiz değil arayuz gayet saglam ama gpu biraz daha iyi olsaydi keske
avcitalip' Alıntı: Amin ya tipi falan benimde hoşuma gidiyor ancak sanki donanımı 1080p'ye göre biraz yetersiz ? Genişletmek için tıkla ... Yetersiz değil arayuz gayet saglam ama gpu biraz daha iyi olsaydi keske
avcitalip Üye Türe' Alıntı: Yetersiz değil arayuz gayet saglam ama gpu biraz daha iyi olsaydi keske Genişletmek için tıkla ... ben alacak olsam Tegra 4'lü cihazları beklerim
Türe' Alıntı: Yetersiz değil arayuz gayet saglam ama gpu biraz daha iyi olsaydi keske Genişletmek için tıkla ... ben alacak olsam Tegra 4'lü cihazları beklerim
Türe Üye avcitalip' Alıntı: ben alacak olsam Tegra 4'lü cihazları beklerim Genişletmek için tıkla ... Baya sağlam olmuş Tegra 4
avcitalip' Alıntı: ben alacak olsam Tegra 4'lü cihazları beklerim Genişletmek için tıkla ... Baya sağlam olmuş Tegra 4
MrCommanDTr Emekli Yönetici tapatalk' Alıntı: yakında one + one ++ filan çıkarsa hiç şaşırmam - - - Eklendi - - - özellikle gpu ve işlemcisi çok güçlü bu telefona ne romlar çıka Genişletmek için tıkla ... çift işlemci olan cihazda o işler biraz zor olabilir
tapatalk' Alıntı: yakında one + one ++ filan çıkarsa hiç şaşırmam - - - Eklendi - - - özellikle gpu ve işlemcisi çok güçlü bu telefona ne romlar çıka Genişletmek için tıkla ... çift işlemci olan cihazda o işler biraz zor olabilir