Takas Samsung Galaxy S4 ile HTC One M7 Takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 ile HTC One M7 Takas
Arkadaşlar Samsung Galaxy S4'üm ile HTC One M7 Takas etmek isteyen var mı ? Ankara için. Telefonumda hiçbir sıkıntı çizik soyulma vs yoktur. Değiştirme Amacım yıllarca HTC kullandım Samsunga alışamadım. Kutu fatura kayıp. Telefon sıfırdan farksız sadece arka kapakta cebimde anahtardan dolayı ufak bi çizik var fakat gözükmüyor çok

böyle bi takasın olcağını sanmıyorum :/

çok sorunlu bi telefon ısınması kalitesi alan pişman takas olcağını sanmam satarsan alan olur oda ihtiyaçdan dolayı kısa süreliğine falan .

Konu Sahibi
çok sorunlu bi telefon ısınması kalitesi alan pişman takas olcağını sanmam satarsan alan olur oda ihtiyaçdan dolayı kısa süreliğine falan .

Dostum S4 mü sorunlu ? Hiçbir sıkıntı yaşamadım ben

Tepkiler: burak1011
onu bilmem ama adı lekeli bi telefon eş değer telefonlar değil

Bence de takas etmek isteyen olmaz ama s4 un adının lekeli olduğunu daha yeni duydum. İnsanlar samsung ibaresi var diye hava da kapıyorlar.

Sciondar

Üye
S4 te lekelilik bir durum yok bizzat kendim kullanıyorum yanlız s4 ün fiyatı m7 ye nazaran daha çok düştü Takas bu yüzden olmayabilir onun dışında özellik olarak yakın cihazlar

Tepkiler: burak1011
S4 sorunlu bir cihaz değil sadece kasası amiral havası vermiyor aynı zamanda htc one m7 pempe kamera sorunu vardır. Ve takas gerçekleşir ama kamera daha kötü onu diyim. Bence s4 ü bırakma arayüz farkı olue sadece

Bence de geçiş yapmaya değer bişey olacağını sanmıyorum. s4 kalsın elinde. Ama illa değiştireceğim diyorsan elden satip üzerine koyup 2. El başka cihaz bakabilirsin

siz hiç sorun falan duymamışsınız ozaman forumda gezin bulursunuz

bence s4 sorrunsuzdur yaani çok kullanmadım elime geçmedi ama s3 bile iyi ise o hayli hayli iyidir

S4 deki sorunların çoğu kullanıcı hataları, yanlış yükleme, vs vs. Bence o da her markada vardır. Varsa yazılım, rom mod bilmemney yapmadan bi sorun çıkaran s4 söyle biz de görelim

Aynen söyle bizde öğrenelim.

2-3 arkadaşımda var farklı renklerde hepsi aynı model exynos işlemcili olandan z2 kullanıyorum ısınma şikayeti olan bi telefon ama clash of lord oyununda benim telefondanda fazla ısınıyolar en dandik oyundada ısınıyo aradabir reset atma sorunuda var pil zaten berbat durumda . daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...