Samsung Galaxy S3 vs iPhone 4-4S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 vs iPhone 4-4S
Evet arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Galaxy S3 ve iPhone 4-4S arasında kaldım.Sizce hangisi daha ideal.Genelde fotoğraf çekimiyle uğraşan bir insanım.Ve telefonun uygulama açısından iyi olmasını isterim.Android 4.0.1 ve iOS yazılımlarına genelde aynı uygulamalar çıkıyor.Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

phasan

Üye
Paran varsa iphone 4 yerine 4s al kamarasi birazdaha iyi soyle diyim 4 ve 4s gotograf farki anlarsin

Konu Sahibi
Hocam iPhone 4 ve 4S sadece çözünürlük farkı var diye biliyorum.iPhone 4 daha uygun benim için.

Samet.25

Ben olsam 4s alirim bo sempatim var o tele karsi niyeyse yani 5 mi 4s mi gene 4s derim cunku bi ayri seviyom 4s iphone serisinde ayrica 5 ile de fazla hiz farki yok sadece oyunlarda varsa vardir oda yok gibi

fk555897

Üye
4 ile 4s in kamerası arasında çok fark var. Bir arkadaşımda s3 var onunla kamerayı karşılaştıralın dedik iphone 4s in kamerası daha iyi çekiyor. Birkaç 14.2 megaksellik fotoğraf makinesi ile test yaptım benim telefon daha iyi çekiyor. Fotoğraf çekimi diyorsan tabili 4s

kamera dersen onex'i de düsünebilirsin yada onex' + plus yeni cıkan modeli kamera,ekran,müzik dinleme konularında bana göre s3 ten daha iyi youtubede karsılastırma videolarıda var bende s3 ve onex arasında kalmıstım bulabilirsem onex alcam

phasan

Üye
Hocam iPhone 4 ve 4S sadece çözünürlük farkı var diye biliyorum.iPhone 4 daha uygun benim için.

İphone 4 de guzel kamarasi ama 4s tavsiye ederim kamara cok onemli senin icin

- - - Eklendi - - -

İphoneler arasinda 4s kamarasi 4 ten iyi iphone sahipleri bilir ben bizzat test ettim fark belli oluyor

SIII tabiki sormanız bile ayıp,ip5 bile s3 kadar güçlü değil benchmarklar ortada ayrıca yazılımsal özelliklerle s3 yine eziyor

Kerim.

Üye
SIII tabiki sormanız bile ayıp,ip5 bile s3 kadar güçlü değil benchmarklar ortada ayrıca yazılımsal özelliklerle s3 yine eziyor

Benchmarklara bakmamak lazim onar yanlis yonlendirebiliyor.ama bende s3 ravsiye ederim

crawM

Üye
aynı bende bu arkdas gibiyim ama 4s ile s3 arasında kaldım benim için uygulamalr daha önemli

4 ve 4s arasında dağlar kadar fark var. çift çekirdekli işlemci en büyük fark bence. Fotoğraf çekiminde de büyük fark var. Siri var, var da var.

lordufuk

Üye
Benchmark testinde iphone 5 daha iyi çıktı lütfen s3 modası bence eskiyor eskidi bile
Herneyse senin tercihin bence s3 olmalı performans olarak daha iyi ama kamera dersen iphone 4s derim çünkü s3 deki amoled teknolojisi renk ayarını kötü yapıyor uygulamadada 4s yani anlıyacağın senin tercihin bence 4s olmalı

fk555897

Üye

Arkadaşlar hatırlatmakta fayda var. Arkadaş özellikle kamera ağırlıklı bir telefon istiyor. Ben 4S ve S3 kullanıyorum. 4S in kamerası S3 ten belirgin bir şekilde iyi

guchasan

Üye
kesinlikle iphone 4s kalite ve sağlamlığı es geçmeyin derim.s3 çok hassas tasarlanmis.ben şahsen karşılaştırma bile yapman.iphone 4s herzaman süperdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...