Plesk67
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam etkin uygulamalardan baktım hiçbir program açık değil.
telefon sarj ettikten sonra ne oyun oynadım ne birisiyle mesajlaşıp, konuştum, müzik dinlemedim, film izlemedim.
sadece ayarlar bölümünden birkaç ayara baktım. taş çatlasa 3-4 dk sürmüştür o da.
sarj edeli 1s 37dk olmuş %90'da şu an. %90 boşaltılıyor yazıyor.
ekran : %42
android os : %40
android sistemi : %7
telefon : %3
hücre askıda : %2
cihaz boşta : %2
ortam sunucusu: %2
arkadaşlar ben 2 hafta önce galxy S 3 mini aldım telefonun kendi şarjı bıtene kadar şarja koymadım bir sorun olurmu ?
Beyler bir hafta önce galaxy s3 mini aldım. telefondan gayet memnunum fakat anlamadığım bir nokta var. telefonu yatmadan önce piline baktım %67 seviyesindeydi. sabah baktığımda %23'e kadar inmiş. hiçbir açık program, wireless, bluetooth, vs. yok.
Ya benim anlamadığım birşeyler var yada bataryada sorun var. Uygulama yöneticisinde etkin programlara bakıyorum açık program yok. üst panelde ses, ekran döndürme, güç tasarrufu, sadece bunlar açık diğerleri sürekli kapalı.
ram 562 Mb/ 804 Mb
Lütfen bana yardım edin. android işletim sisteminden pek fazla anlamam. ne yapmam gerektiğini belirtin şimdiden teşekkür ediyorum.
Hocam ilk haftalarda olur pil tam kullanima alisinca düzelir. Bak bende 3 ay önce Aldım telefonu o kadar taktım bu şarj konusuna anlatamam sana. Ilk günlerde benim sarj 2 dakikada %1 eksiliyodu bayağa kullandım öyle gün geçtikçe uzadi süresi. Bak şunları dene dediklerimi yine dene aksamdan sabaha kaç şarj yicek bak dostum yaz buraya.
Halo launcher plus indir telefona tek bu launcheri kur dene ben geçen gün denedim gece 2.30 civarı Uyudum bıraktım telefonu. Sabah 9.30 da aldım tekrar %2 sarj gitmiş halo launcher cidden iyi dene buraya yaz bende okucam m.ettim. ha bi tavsiyem daha dostum uyucaksin telefonu bırakcan artık ya telefonu bi yeniden başlat öyle bırak elinden gece açık uygulamalar kapanmış olur halo launcher kur telefonu Şarj Yap elinden bırakacağın zaman bi yeniden başlat bırak telefonu sabah kalk sonuçları yaz bayağa m.ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?