By_Myth
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum bence durum donanımsal yazılımsal değil.Cwm mounts and storage bölümünden tüm wipeları yap reboot system de telefon acilmayacaktir. Download moda al ve tar flashla.
Dostum bence durum donanımsal yazılımsal değil.
banada biraz öyle geliyor ama eğer root dosyasını attıktan sonra olduysa yazılımsaldır diyorum
sen git bence sammobile'den 4.0.4 stock romu indir ve telefonuna odin vasıtasıyla at sonra wipe data ve wipe cache işlemlerini yap ardından telefonun tuşlarını kontrol et eğer çalışırsa ki yazılımsal değilse çalışır,siyah kernel'i gokhanmoral.com'du sanırım oradan indir ve bu şekilde telefonunu rootla sonra triangle away programını internetten bulup telefonuna indir ve sayacı sıfırla
ardından bilgisayarına indirdiğin 4.0.4 stock romunu tekrar telefona odinden at ve wipe data ile wipe cache işlemlerini tekrarla bunlardan sonra telefon açılınca telefonunu güncelleyebilmek,kies'e telefonu tanıtabilmek ve en önemlisi garantiye sokabilmek için gerekli ayarlamayı yapmak gerekir
gerekli ayarlamalara bu konudan ulaş : http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/cihaziniz-kies-araciligiyla-yazilim-yukseltmesini-desteklemiyor-cozum-ana-konu-721322.html
daha sonra telefonunu kies üzerinden 4.1.2'ye yükselt sorunsuzca kullan
tekrar geçmiş olsun diyorum eğer tuşlar çalışmıyorsa : http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/teamviewer-quicksupport-kullanarak-ekrani-kirik-samsung-galaxy-siiiu-kontrol-etme-ana-konu-743229.html
bu şekilde telefonunun ekranına ulaş ve gerekli işlemlerini pc'yi kullanarak hallet
bu arada ekranı nerede yaptıracaksınız ? ben Telpa Teknik Servisi'nde yaptıracağımbenim ekran boydan boya kırık ekran hiç açılmıyor fakat telefon sonuna kadar çalışıyor
Bide arkadaslar telpaya bi yazı yazıcam bu sorunla ilgili bi yazı örnek olarak ne sekilde yazayım.fikir verirmisiniz ...
telefon numaralarından haftaiçi ulaşabiliyorsun ama garantisi varsa dediklerimi bir daha yap triangle away'dan sayacı sıfırla ve cihazın bölgesini seçerek kiesten görünmesini sağla yoksa garanti dışı sayılabilir ki %90 sayılır
bende 10 Şubat'a kadar bir aksilik çıkmazsa inşallah ekranı Telpa Teknik Servisin'de değiştirteceğim
sorarsalar kendiliğinden oldu dersin bir sabah kalktım kalktığımda bu haldeydi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?