Samsung Galaxy s3 Dokunmatik Problemi

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s3 Dokunmatik Problemi
Yanlışıkla n7100 Root Cf-root dosyasını yükledim telefon acıldıgında dokunmatik çalışmıyordu .s ve ne yaptıysam olmadıı

bi fikri olan varmıı?? acaba

TEL: GALAXY S3

aleranol

Üye
Telefona cwm den factory reset at tuşlarla. Daha sonra download moddan kendisine uygun rom yükle. Sonra s3 için olan rootu yap.

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi
Factory Reset yaptım Data ları sildim wipe yaptım

odin ile Cf-root v6.4 attım sildim orjinal yazılım attım 4.1.1 attım olmadı 4.1.2 indirdim attım oda olmadı kernel denedim oda olmadı

ekrandaki alttak 2 tuş çalışıyor dokunmatik çalışmıyorr .?

Ali58_58

Üye
orjinal romla garantiye gönder dokunmatik donanımsal bozulmuşa benziyor yoksa yazılımsal olarak düzelmesi lazımdı

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlamıoyrum Nasl oluyor bu iş dokunmatiğe ne şekilde zarar verior yarın göndericem orjinal romla beraber işin garip tarafı zatn ekranın camı catlaktı yaptırcaktm 1 2 ay snra şmdi adamlara catlak ekranla s3 göndercem adamlar direk ekran değişcek 550 tl dicekler

Rom yükler misin odinden root dosyası değil.

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi
Rom yükledim olmadı kardeşm hiç bişey olmuyor..

Cwm mounts and storage bölümünden tüm wipeları yap reboot system de telefon acilmayacaktir. Download moda al ve tar flashla.

Dostum bence durum donanımsal yazılımsal değil.

banada biraz öyle geliyor ama eğer root dosyasını attıktan sonra olduysa yazılımsaldır diyorum

sen git bence sammobile'den 4.0.4 stock romu indir ve telefonuna odin vasıtasıyla at sonra wipe data ve wipe cache işlemlerini yap ardından telefonun tuşlarını kontrol et eğer çalışırsa ki yazılımsal değilse çalışır,siyah kernel'i gokhanmoral.com'du sanırım oradan indir ve bu şekilde telefonunu rootla sonra triangle away programını internetten bulup telefonuna indir ve sayacı sıfırla

ardından bilgisayarına indirdiğin 4.0.4 stock romunu tekrar telefona odinden at ve wipe data ile wipe cache işlemlerini tekrarla bunlardan sonra telefon açılınca telefonunu güncelleyebilmek,kies'e telefonu tanıtabilmek ve en önemlisi garantiye sokabilmek için gerekli ayarlamayı yapmak gerekir

gerekli ayarlamalara bu konudan ulaş : http://www.maxicep.com/samsung-andr...sini-desteklemiyor-cozum-ana-konu-721322.html

daha sonra telefonunu kies üzerinden 4.1.2'ye yükselt sorunsuzca kullan

tekrar geçmiş olsun diyorum eğer tuşlar çalışmıyorsa : http://www.maxicep.com/android-ciha...alaxy-siiiu-kontrol-etme-ana-konu-743229.html

bu şekilde telefonunun ekranına ulaş ve gerekli işlemlerini pc'yi kullanarak hallet

bu arada ekranı nerede yaptıracaksınız ? ben Telpa Teknik Servisi'nde yaptıracağım benim ekran boydan boya kırık ekran hiç açılmıyor fakat telefon sonuna kadar çalışıyor

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi

Valla kardeş

siyah kernel yükledim
wipe ları sildim telefonu tamamen sildim
4.0.4 döndüm kiesten orjinal 4.1.2 yükledim, ODİN den yükledim başka kerneller yükledimm telefon bozulmadan önce sistem CWM yedek vardı onu geri aldım olmadı ne yaptıysam olmadı kafayı yicem artık şmdi bi telefoncuya verdim yazılım olarak ugraşıor. yarın itibariyle kargolayıp TELPA ya göndricem 3 aylık telefon 500 tl bayılcam artık yazılım donanıma zarar verdi galiba artık en son ihtimal bu başkada yok telefonu USB OTG kablosuyla mouse ile çalıştırıorm performans ta hiç bi sorun yok işin garip tarafıı

Menü tuşu geri tuşu olmuş
Geri tuşu menü tuşu olmuş dokunmatik basmıyor yani yer yüzünde telefona yapılacak herşeyi yaptım ama yinede fayda yok yani tek sonuç ekran değişimi artık

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi
Bide arkadaslar telpaya bi yazı yazıcam bu sorunla ilgili bi yazı örnek olarak ne sekilde yazayım.fikir verirmisiniz ...

Bide arkadaslar telpaya bi yazı yazıcam bu sorunla ilgili bi yazı örnek olarak ne sekilde yazayım.fikir verirmisiniz ...

telefon numaralarından haftaiçi ulaşabiliyorsun ama garantisi varsa dediklerimi bir daha yap triangle away'dan sayacı sıfırla ve cihazın bölgesini seçerek kiesten görünmesini sağla yoksa garanti dışı sayılabilir ki %90 sayılır

bende 10 Şubat'a kadar bir aksilik çıkmazsa inşallah ekranı Telpa Teknik Servisin'de değiştirteceğim

sorarsalar kendiliğinden oldu dersin bir sabah kalktım kalktığımda bu haldeydi dersin

By_Myth

Üye
    Konu Sahibi

triangle away ile sıfırladım herşey hazır şuan

Kiesten 4.1.2 güncelleme yaparken bütün onay mesajını aldım ama telefon yeniden başlattığımda dokunmatik basmıyordu yazıcam. işte Garanti kapsamında kalsın fazla para vericez artk 100 lira daha yapcak bişey yokk