Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy S vs Samsung Wawe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noks

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S vs Samsung Wawe
fiyatlarına göre hangisi daha iyi

srooyunu

Üye
wavemi ? Hahahaha

wavede 1 ghz islemci var galaxy s de ise 2.2 ye yukseltildiginde 1.2
dunyanin en buyuk amoled ekrani galaxy sde
kapasitif ekran ve bircok ozelliklerinden iphoneyi oldurdu diolar
wave bada isletim sistemi var galaxy s de ise daha taninmis android isletim sistemi

Lacoste

Üye
tartışılmaz galaxy s tabiki

ekiosi35

Üye
fiyatına göre diyor tabi galaxy daa ıyı ama arada 500 tl far kvar ayrıca galaxy nınde osu 1 3.2 pclerde zor bulnuyor fıyatına gore wawe daha ıyıdır

galaxy s i kullanmadım bilmiyorum ama wave s8500 umden gayet memnunum arada 500 tl lık fark ve galaxy s in gereginden fazla buyuk olması wave i daha iyi kılıyor bence sonucta cebinizde telefon tasıyorsunuz tablet pc degil=]

ertu07

Üye
selam gt5700 telefonum var yeni aldım fakat bir türlü blutoot sor8ununu halledemedimm

bada 1.2 ye yükselince 1.5 neolduuuu)))))))) en büyük amoled ekran samsung led tvde neee olduuuu)))hani galaxy s iyiydi ,yaw şu android 2.2 galaxy se flaş getirirmi acaba

srooyunu

Üye
bada 1.2 ye yükselince 1.5 neolduuuu)))))))) en büyük amoled ekran samsung led tvde neee olduuuu)))hani galaxy s iyiydi ,yaw şu android 2.2 galaxy se flaş getirirmi acaba

tabi getirdi ... Browser ayni pcdeki gibi aciyor ... Sen otur badanin yeni firmware cikarmasini bekle belki 2 sene sonra yayinlar muhahahaha ! Ayrica galaxy s nin ebatlarini beyenmeyenler iphonede almasin o zaman hem alacaklar yurt disindan alsin fiyati drt etmesin turkcellden alinanlarda android market yok hem ...

ben o flastan bahsetmiyom led flash

kesinlikle galaxsy s kusursuz android var bi kere

Lacoste

Üye
konu yanlış kilitlenmesi lazım parası çok olan galaxy s alır daha az olan wawe android var ya daha neyi konuşuyonuz siz?

galaxy s in tek sorunu kamera flaşı
wawenin yarısı kadar incelelikte.ekranı daha güzel.ama wawe de güzel

bertinos

Üye
soruyu sorman bile salaklık tabiki galaxy s

umutku84

Üye
oha hala badanın androiden üstün olduğunu düşünenler var :O tabiki galaxy s.

mertcb

Üye
Tartışmasız Galaxy S.
Unutmayın iosu geçebilecek tek mobil os ANDROİDDİR

Galaxy S.

Bada 2 ile wawe çok güzel olacak ama android 2.3Ü daha güzell

Konu hortlamış adeta.. Wawe'daki işletim sistemi vasat..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...