Samsung Galaxy S PLUS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S PLUS
TEKNOSA KATALOĞUNU İNCELERKEN GÖRDÜM BU TELEFONU SAMSUNG GALAXY PLUS i9001 OLARAK GEÇİYOR SL MODELİYLE ARASINDA 100 LİRA FARK VAR AMA ÖZELLİK BAKIMINDAN ORTALIK KARIŞYIOR SL ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM KEŞKE BUNU ALSAYDIM FARKLARI=

GALAXY SL | GALAXY S PLUS
1GHZ | 1.4GHZ
ANDROİD 2.2 | ANDROİD 2.3​
BÖLE Bİ TELEFON VARLIIĞINDAN HABERİNİZ VARMIYDI VARDIYSA NİE SÖLEMEDİNİZ BARİ BUNU ALIRDIM TELEFON PİYASADAKİ S2 DEN HIZLI GÖZÜKÜYOR AMA ÇİFT ÇEKİRDEKLİ DEĞİL FİYATIDA 1199 LİRA SL İSE 1099 LİRA 100 LİRA FAZLA VEİRİR 1.4 GHZ KULLANIRIZ DAHA İYİ GALAXY AİLESİNDEN BÜR ÜYE ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ BU ÜRÜNÜ RAHATLIKLA ALABİLİRSİNİZ AMA SAMSUNG A ÇOK SİNRLENDİM İKİSİ ARASINDA ACAYİP HIZ FARKI VAR AMA FİYAT FARKI 100 LİRA KEŞKE PLUS I GÖRSEYDİMDE ALSAYDIM

TEKNOSA LİNK :

TELEFONUN BİR RESMİ :

gsmarena'da görmüştüm ama türkiyeye geleceğini bilmiyordum.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha gene keşke dediğim bi telefon almış oldum

Ocean258

Üye
ozellıklerıne gore fıyatı fazla bence.. verılmez buna bu kadar para

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Fazlamı !!!!!! sen bu fiyatta 1.4 ghz işlemcisi olan telefon gördünmü acaba ????

Güzel telefon yapmıslar, ramini biraz daha yükseltebilinirmiş..

benimde daha yeni haberim oldu. sanırım alacağım telefon galaxy s plus olacak

61semih

Üye
fazla bence ozellık olarak olmasada ust segmentte ga lg optumus black ya htc desire hd-desire s yada en ust olan gs2,se nın telefonları da guzel ama bunların yanında pek alınası gelmıyor bana

1.4 ghz olsa bile 1 ghz ile arasında performans farkı hiçe yakın bence.
Çünkü o islemci sürekli 1,4 ghz çalısamaz hatta hiç bile diyebiliriz.Bir islemci o frekanslara dayandıgında asırı ısı ve hızlı sarj tüketimi yapar.
Bu yüzden islemciyi overclock edip,islemci kullanımını düsürüyorlar.Belkide 1,4 ghz telefonun performansını düsürüyor bile diyebiliriz buna.
Aynı sey 4-5 sene önce intelin islemcilerinde vardı.Pentium 4'ler 3.8 ghz stok hızlara çıkabiliyordu ama 3 ghz 3.2 ghz ve 3.6 ghz pentium 4 islemcilerin hepsi performansta 3.8 i geçmisti.
Sen dogru karar vermissin herhangi bir sorun yok arkadasım.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
benimde daha yeni haberim oldu. sanırım alacağım telefon galaxy s plus olacak
hayırlı olsun

----------Eklendi @ 09:13:08 ---------- Yazıldı @ 09:09:43 ----------

yha öle olcağını sanmıyorum ama hizı biraz fazladır asıl mesele o değil telefon android 2.3 le geliyo nolcak kendin yüklersin güncelleme çıkınca diycen ama ben yüklemeyi düşünmüyorum çünkü güncelleştirmlerde hep sorun çıkıyo telefon komple gider die korkuyorum birde şu garanti kapsamında kalması işi var telefon o zaman hiçbi işe yaramaz plusda birde samsunga özel widgetlar v.b şeyler yüklü geliyo....

overlock ede ede overlokçu oldunuz.
Sen onun işlemci hızını istersen iki katına çıkar ne işine yarıyacak? iki gün sonra elinde sadece kömür olur.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ewt overclock a bende karşıyım

işlemciyide geçtim s i9000 in gpusu daha iyi sandki plustan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...