samsung galaxy S II-iphone 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android isletim sisteminin kullanimina alisamayan galaxy s2 kullnicilari cihazlari iade ediyor ve bu iadeler toplam satilan cihazin %40'ına variyor

internet browser ve kamera olarak kıyaslayabilir misin? Bir de mkv nedir hâlâ anlamadım?

Uruloki

Üye
mkv video formatı düşük boyut yüksek kalite amaçlı bir formattır kendisi ki bundan dolayı yüksek sıkıştırma oranları nedeniyle fazla güç ister ki telefonun 800*480 lik ekranında 1080p video biraz saçma derim ha evde medya oynatıcım yok SGS2 yi bağlıyıp izliyorum diyorsan o başka ve bence kamerada SGS2 olabilir tabi fotoğrafta sonuçta ikiside ufacık lens kullanıyor o lense o çözünürlükler fazla belki bu yüzden iphone 4 daha iyi olabilir he şimdi şunu diyenler olabilir N8 de 12 mp kamera var ne saçmalıyor bu tarzında ama N8 de çoğu kompakt makine de olmayan bir lens var mesela standart ölçü 1/2.5 35mm iken N8 de bu oran 1/1.83 28mm yani geniş açı o yüzden samsung 1080p video çekimi koymuş iyi hoş fakat keşke lensi daha büyük tutsaydı çünkü o 1080p videonun tadı çıkmaz ki şöyle bir örnek veriyim Lg optimus 2x ile N8 kamera karşılaştıması yapan gsmarena yine N8 i seçti çünkü çok daha net çekim yapabiliyor cihaa bu yüzden o 1080p ye 8mp(12mp de olur) fazla kanmayın lens nasıl optik ne kadar kaliteli filan bunlara takılın bence

teşekkürler
anladım

----------Eklendi @ 17:21:44 ---------- Yazıldı @ 17:21:06 ----------

internet browser ve kamera olarak ???

internet browser ve kamera olarak kıyaslayabilir misin? Bir de mkv nedir hâlâ anlamadım?

Mkv yi hasan anlatmis . browser olarak ikiside esit gibi html 5 testinde galaxys 2 .. 184 puan aldi ama iphone 217 ama sonra gs2 ye firefox tukledim marketten 249 puan aldi . kamera olarak iphone cok onde tarafsizca soyluyorum ama 1080 p cekemiyor

Mkv yi hasan anlatmis . browser olarak ikiside esit gibi html 5 testinde galaxys 2 .. 184 puan aldi ama iphone 217 ama sonra gs2 ye firefox tukledim marketten 249 puan aldi . kamera olarak iphone cok onde tarafsizca soyluyorum ama 1080 p cekemiyor

teşekkürler hakan abi. Oyun olarak zaten iphone önde di mi?

Ya ona karar veremiyorum daha oyunlar gelmedi samsung gs 2 icin tam ciksin bakicaz ama genel olarak apple marketi oturtmus inanilmaz hd oyunlar var ve cok cok kaliteli bu seviyeyi yakalarmi bilemicem market anlaminda ama bana sorsalar apple i bu konuda en iyi goruyorum

teşekkürler

Uruloki

Üye
hakan abi html5 den değilde mesela bir site bul flash olmasın işte mobil bir site olsun aynı anda ikisindede bas bakalım hangisi daha hızlı

hakan abi html5 den değilde mesela bir site bul flash olmasın işte mobil bir site olsun aynı anda ikisindede bas bakalım hangisi daha hızlı

bi de hakan abi sana soruyorum, internete girmek istediğinde hangisini kullanıyorsun?

Yaklaşik bi aydir gs2 kullaniyom kac defa takildi sayamam sonra gameloft oyunlarini aciyo ama coook kasiliyo ram doluyo falan sonra cift cekirdek hep yalan sonra o kadar da saglam degil teknik olarak

Türe

Üye
açık ara önde kesinlikle iphoneda resimlerini gönderemiyosun bildiğim kadarıyla müziklerin uzantısını uzunluğunu ayarlayarak atabilirsin yani biraz kısıtlama çabası var apple da o yüzden s2

buket2

Üye
sonuçta apple iphone'yi taklit ederek galaxy telefonu yarattığı için samsung'a dava açtı... galaxy bir nevi iphone çakması... gerçi boynuz kulağı geçer mi bilemem... ama genel olarak baktığınızda forumlarda iphone şikayeti tek tük ama galaxy için - özellikle yazılımsal ya da ekran sorunları - bol miktarda bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...