Samsung Galaxy Note2 önerir misiniz?

Afşın

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note2 önerir misiniz?
Arkadaşlar Samsung Galaxy Note2 almayı düşünüyorum.

Not2 kullanan arkadaşlar

-Bu cihazla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar var mı?

-cihaza ne kadar ücret verilmeli yani piyasası nedir?

-kamera özelliği ve batarya özelliği önceliğim.

Önerileriniz benim için önemli teşekkürler?

Birde ekranı sağlam mı yani çizilmeye veya kırılmya karşı falan.

H.mtn

iş görür bir cihaz ama şimdi 4 Eylülde Note 3 tanıtılacak ve 1 ay içerisinde tüm ülkelere dağıtılması düşünülüyor bence bekleyin bir gelsin ülkemize note 2 fiyatlarını düşürecektir he hemen almak isterim derseniz buyrun size en ucuzu :

Ali58_58

Üye
note 3 istiyorum demişsin note 2 alıyımmı diye soruyosun hocam

- - - Eklendi - - -

birde hocam durumunuz pek iyi değilse pasaportla bir yere giden akrabanız gerekse umre olabilir ordan alıp pasaporta kayıtta ettirebilirsiniz öyle en az 500 lira oynuyor

Ben kurban bayramında kavuşcam inşallah Note 2'me Rusya'dan getirtiyorum, tertibim bi arkadaş getirtiyor 500TL'ye anlaştık Sıfır 64GB versiyonu kapalı kutu olacak ve 500 TL ama şiddetle tavsiye ederim, Note 3 daha devasa olacak :/ 6.3'' çok büyük olur yani

ANIL

Admin

6.3 olan Galaxy Mega. Note 3 ekran boyutu 5.7 inç olması bekleniyor.

Afşın

Üye
    Konu Sahibi
not 2 zate büyük not 3 ü bu yüzden tercih etmedim.Not2 işimi görür önerileriniz için teşekkürler

bu yurt dışından ucuza getirme meselsi var ama ne kadar güvenilir garanti kapsamı bakımından olsun yazılım IMEI bakımından olsun?

- - - Eklendi - - -

not 3 demedim kardeşim diki bakarsan görürsü o çok büyük kaçıyor öneriniz için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Askerde olmanın etkileri işte, teknolojiyi takip edemiyoz Ama 5.5'' ve 6'' üstü ekran boyutu çok kaba duracaktır fikrimce

ever aşırı kaba ama not2 ideal benim için

inşallah askerlik bitince güzel bir teknoloji karşılar sizleri hayırlı tezkereler