Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur
Aynen bende de oturdu.garip
Bende tek sıkıntı ısınma valla ısınmada tek oyunda oluyor
Maalesef ama bu da akilli telefonlarin genel sorunu ..boyle teselli edebiliriz kendimizi

Bir de bu ekranin dokunma omru ne kadar bozulma vs vs hangi durumlarda olur bilen veya dusuncesi olan varmi

Tepkiler: MaxipmaN
Aynen bende de oturdu.garip

Maalesef ama bu da akilli telefonlarin genel sorunu ..boyle teselli edebiliriz kendimizi

Bir de bu ekranin dokunma omru ne kadar bozulma vs vs hangi durumlarda olur bilen veya dusuncesi olan varmi
Akıllı telefonda iphone 3gs 4s note 2 kullandim suana kadar hic bozulmadi dokunmatukligi

Tepkiler: codblackops2

_ardaa

Üye
yeni sürüm de şarj sorunu mu var beyler, güncellemesem mi acaba

_ardaa

Üye
O zaman kötü, beklemek daha mantıklı olacak gibi.

Zaten anladığım kadarıyla çok fazla değişiklik yok galiba.

MaxipmaN

Üye
oyun oynamıyorken ısınmıyor normal değerlerde ama school driving 3d optimizasyon yoksunu oyunda 38i uzun vadede görüyor

_ardaa

Üye
4.3 de de oyun oynarken ısınıyor 4.4 de daha mı çok ısınıyor derecelere bakmadım ama epey ısınıyor oyununa göre

_ardaa

Üye
O zaman yüklemeyip beklemek lazımNeler değişti bikaç foto atabilir mi guncelleyenler

stock romdan bahsediyorsan pek bir şey yok %100 oyun var ve bildirim çubuğundaki ikonlar beyaz bukadar

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
O zaman yüklemeyip beklemek lazımNeler değişti bikaç foto atabilir mi guncelleyenler
garip 3-5 silinmeyen uygulama var antutu sonucları daha iyi stabilite bariz daha iyi tek sorun ısınma ama agir oyun oynamiyorsan temple run 2de falan el yakmıyor

ali_axe

Üye
Ben arcane legends oynuyorum telefona yumurta kirsan piser okadar ısınıyor

MaxipmaN

Üye
bir guncelleme daha sart sırf bu ısınma icin paket mi verirler 4.5 mi verirler ne verirlerse versinler

Anil-D

Üye
bendede isiniyor fan sagolsun cozuyor sorunu hemen