Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

San andreas aynı gün sürekli 3 saat oynadım ısınma 5 10 derece arttı ama sarj % 13 lere indi

San andreas aynı gün sürekli 3 saat oynadım ısınma 5 10 derece arttı ama sarj % 13 lere indi
Ama modern Combat 4 hem çok şarj ve telefon ısınmadan (alışmadan) oynayınca felaket ısı yapabiliyor ve arka kapagı açtığımda sd kart ve sim kart yuvası yanıyordu

En guzeli aksam veya gece balkona çık oyna serin havada.gram isinma olmuyor .ve disarda oynayinca sarj daha az gidiyo sanki

Tepkiler: Anil-D

alfo9403

Üye
bence hic kafaya takmamak bende rahatsizlik vermiyor isinma meselesi, elini yakmadigi sürece -ki bende kilif olduğu için çok hissetmiyorum ısındığı- oyna gitsin sanki telefon mi patlıcak

Tepkiler: codblackops2

Anil-D

Üye
serin diyonda haci yaz geldi sicaktan Allah korusun patlar mazallah

cebeci0

Üye
Beyler bu mesaj gonderirken yeni gelen ifadeleri koyunca multimedya mesajina donusuyor nedeni ney.s

Sonunda telefon adam oldu dun gece sarjdan cektim biraz wifi ile gezdim film felan izledim %85te uyudum 8 saat sonra kalktigimda hala %85ti.10dan aksam 5e kadar baya wifi ile gezdim.durum bu.4.1i aratmiyor galiba.gerci 4.1deki rekorum 7 saat 47dkydi parlaklik 0 bu arada.10 dkligina felan full parlaklik kullandim

Tepkiler: MaxipmaN

Anil-D

Üye
kanka sarja takmisin

Anil-D

Üye
altta kirintilara bak

Pcden felan da baglamadimki eminim sarja takmadigimdan

MaxipmaN

Üye
ben 7 saat göremedim hiç sanırım yaklaştı ama olmadı diye hatırlıyorum,ama çizgi hafif yukarı kalkmış gibi takılmış gibi de bilemedim
kanka sarja takmisin
s4le mi 45derece yaptın1g 18s 28d olmuş ekran sürersi 6 saat 21dk

drag racing 1s 22d 19sn ayrıca internete de bayağı girdim instagram fours falan iyi bir değer çkarttım

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
iyimis la

Sanirim bi rekor daha geliyor istatistikkerden belli ne kullanip kullanmadigim..wifi kapali ekran acik olan kisimda da hd film izledim.4.4 ile ilgili sarj konusunda yazdigim butun yorumlari geri alıyorum..ayrica uzun sure sonra geceden birakmistim sarja belkide tam doldugu icin boyledir.

MaxipmaN

Üye
4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur

4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur
Bende tek sıkıntı ısınma valla ısınmada tek oyunda oluyor