Ama modern Combat 4 hem çok şarj ve telefon ısınmadan (alışmadan) oynayınca felaket ısı yapabiliyor ve arka kapagı açtığımda sd kart ve sim kart yuvası yanıyordu
bence hic kafaya takmamak bende rahatsizlik vermiyor isinma meselesi, elini yakmadigi sürece -ki bende kilif olduğu için çok hissetmiyorum ısındığı- oyna gitsin sanki telefon mi patlıcak
Sonunda telefon adam oldu dun gece sarjdan cektim biraz wifi ile gezdim film felan izledim %85te uyudum 8 saat sonra kalktigimda hala %85ti.10dan aksam 5e kadar baya wifi ile gezdim.durum bu.4.1i aratmiyor galiba.gerci 4.1deki rekorum 7 saat 47dkydi parlaklik 0 bu arada.10 dkligina felan full parlaklik kullandim
Sonunda telefon adam oldu dun gece sarjdan cektim biraz wifi ile gezdim film felan izledim %85te uyudum 8 saat sonra kalktigimda hala %85ti.10dan aksam 5e kadar baya wifi ile gezdim.durum bu.4.1i aratmiyor galiba.gerci 4.1deki rekorum 7 saat 47dkydi parlaklik 0 bu arada.10 dkligina felan fu ll parlaklik kullandim
ben 7 saat göremedim hiç sanırım yaklaştı ama olmadı diye hatırlıyorum,ama çizgi hafif yukarı kalkmış gibi takılmış gibi de bilemedim
s4le mi 45derece yaptın1g 18s 28d olmuş ekran sürersi 6 saat 21dk
drag racing 1s 22d 19sn ayrıca internete de bayağı girdim instagram fours falan iyi bir değer çkarttım
Sanirim bi rekor daha geliyor istatistikkerden belli ne kullanip kullanmadigim..wifi kapali ekran acik olan kisimda da hd film izledim.4.4 ile ilgili sarj konusunda yazdigim butun yorumlari geri alıyorum..ayrica uzun sure sonra geceden birakmistim sarja belkide tam doldugu icin boyledir.
4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur
4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur