alfo9403
Üye
bende kalibrasyon yaptim yuzde bir sarj 50 snde oluyor simdilik duzeldiBiraz arastirdim da .. galaxy charging currenti yükledim.orda mah degeri 1000 olana kadar adaptorden buyuk usb girisini takip cikardim..birde *#0228# i yapip batarya kalibrasyonu yaptim.eskisi gibi oldu.20 dakikada %14 doldurdu.umarim geçici birşey degildir
4.4.2 havaların tam ısındığı zaman yayınlandı izmirdeyim 34-35 dereceleri normal kabul ediyorum boşta 26.7 derece şu anBen carsambaya kadar da bekleyemeyecegim galibabi diger endisemde tamam note 3 s5 ozellikleri ama sarj durumu nasil .nasil gidiyor romda .onlarada bakmam lazim
Sanirim 4.4un kronik sorunu yavas doldurma.dh deki note2 kullanici kulubu konusunu okuyorum..isinma sorunundan da sikayetci olanlar var...
Aynen bende dusundum havalar cok sicak acaba onunda etkisi varmidir diye4.4.2 havaların tam ısındığı zaman yayınlandı izmirdeyim 34-35 dereceleri normal kabul ediyorum boşta 26.7 derece şu an
Sende ters tepmiş kod hocameeeeeveeeet sarj çubuğu dondu kaldı artmiyor azalmiyor3-4 defa kalibrasyon yaptım sonsuz şarjı buldum galiba kapanana kadar bakliyim bari
Kalibrasyon nasil yapiyoruz bende yapayimAynen bende dusundum havalar cok sicak acaba onunda etkisi varmidir diye
Sende ters tepmiş kod hocam
edit:4.4un bi diger gereksiz ozelligi de kalemi havadan tutunca alttaki dokunmatik tuşlar yaniyor ..2 sn kaldir kalemi tekrar tut gene yaniyo ışık. Sinir bozucu bence
Edit2:bende de takıldı şarj. % 72de 15 dakikadir
Edit3 : 15 dk sonra 71e düştü
*#0228#Kalibrasyon nasil yapiyoruz bende yapayim
bitmeyen şarji bulmuştum simdi de ampul ışığında dolan sarji buldumodada kendi kendine arttı yüzde 19 dan önce 16 ye düştü simdi 18 e yükseldi
bide gulme smileyini niye dişini sıkan smiley gosteriyor?
Telefonu kapatip açınca gecebilir kalibreBiraz arastirdim da .. galaxy charging currenti yükledim.orda mah degeri 1000 olana kadar adaptorden buyuk usb girisini takip cikardim..birde *#0228# i yapip batarya kalibrasyonu yaptim.eskisi gibi oldu.20 dakikada %14 doldurdu.umarim geçici birşey degildir
Wipe yapacagim birazdan..Umarim etkisi olurTelefonu kapatip açınca gecebilir kalibre
haci ben o numarayi yaptim gec sarj oluyor laKabloyu degistirdim adaptor ayni..galaxy charging currentten baktim 1800 mah la cekiyor sarji.adaptor baya isindi .telefonda isindi gerci wifiyle geziyorum..en guzel yanida dakikada %1 sarj dolduruyor .bir sıkıntı olurmu acep
Yok yav 2.denemem.gayet guzel gidiyor..teelfonu ilk aldigim zaman bile bu kadar hizli sarj oldugunu gormemistimhaci ben o numarayi yaptim gec sarj oluyor la
100 100 ken cikardim numarayi tusladim ouick start dedim ekran kapandi acildi 94 sarj kaldi ve bitti cabuk bitmedi tabi 3 gun gitti neyse ama normalde bende 1 saat 22 dk da fullenen sarj 2 saat de fulleniyor nedenkiYok yav 2.denemem.gayet guzel gidiyor..teelfonu ilk aldigim zaman bile bu kadar hizli sarj oldugunu gormemistim
Valla bilmiyorum 4.4 ile cogu kisi sıkıntı yasiyor.bi forumda gördüm biri yazmis samsung herhalde 4.4 ile kablolari bozdu diye100 100 ken cikardim numarayi tusladim ouick start dedim ekran kapandi acildi 94 sarj kaldi ve bitti cabuk bitmedi tabi 3 gun gitti neyse ama normalde bende 1 saat 22 dk da fullenen sarj 2 saat de fulleniyor nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?