codblackops2
Üye
4.4u kurar kurmaz wipeleri yaptımbazıları guncellemeden sonra format gerekiyor diyor o zaman tüm hatalar duzeliyormus
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Stabilite sonucları kotu gibi 3 aydır hic format falan atmadım
aynı bendeantutu 22372
Bende şuan tek sorun mc4 hata veriyor arada bir, daha wipe da atmadim kurduğum gibi duruyor.4.4u kurar kurmaz wipeleri yaptım
Dayanamadim ve odinden rootladim telefonu.baya gereksiz seyleri sildim umarim bi katkisi olur.bugunde sarja takinca farkettim,gercekten 4.4 ile epey yavaslama var sarj dolumunda
stabilite sonucum nasıl peki sence4.4u kurar kurmaz wipeleri yaptım
Dayanamadim ve odinden rootladim telefonu.baya gereksiz seyleri sildim umarim bi katkisi olur.bugunde sarja takinca farkettim,gercekten 4.4 ile epey yavaslama var sarj dolumunda
Ilk defa oyle bi grafik görüyorum.fazla bi oynama yok iyi gozukuyo ama dediğim gibi o grafigi bilmiyorumstabilite sonucum nasıl peki sence
Tesekkur ederimIlk defa oyle bi grafik görüyorum.fazla bi oynama yok iyi gozukuyo ama dediğim gibi o grafigi bilmiyorum
bu da benim stabilite grafiği karsilastirman için.. Genel performans ilk ölçüm 22160 15dk sonra tekrar ölçtüm 22006 çıktı. şuan benim telefonda mc4 ün kapanması harici bı sıkıntı yok.4.4u kurar kurmaz wipeleri yaptım
bu da benim stabilite grafiği karsilastirman için.. Genel performans ilk ölçüm 22160 15dk sonra tekrar ölçtüm 22006 çıktı. şuan benim telefonda mc4 ün kapanması harici bı sıkıntı yok.
denedim bulmadı açıkça belli boş muhabbet tarama yönünden beleş versiyonstock rom var. avastin virüs bulup bulmadigini daha anlayamadım simdilik bulmadi ama telefonda virüs varmi yok mu bilmiyorumavsati uygulama kilitlemek icin ve telefonu takip et kilitle felan anti thef icin kullanıyorum. Ama bedava sürüm tabiki , internetten inen mobagene diye bi program var viruslu onu tespit etmedi ama bilgisayarimda avast paralı sürüm var o mobagene yi virüs olarak buldu.
sarji simdi denedim yüzde biri 2 dk kada dolduruyor baya bir yavaslama var yüzde yüz 200 dk demek eskiden yüzde yüz sarj 120dk da oluyordu. su sinavlar bi bitsin direk not3 roma gecicem bu 4.4.2 fos çıktıKesin teşhisi koydum 4.4ten sonra telefon epey yavas sarj oluyor.uyuttum kaldirdim devre disi biraktim cogu uygulamayi ama sonuc hala ayni.acaba bi rom yuklesem cozum olur mu
Benim ki 10 dkda %4 dolduruyor.4.3te 10 dkda rahat %7 8 dolardı.Hayır cozumun rom olcagini bilsem gozumu kirpmadan geçerim de araştırıyorum dahasarji simdi denedim yüzde biri 2 dk kada dolduruyor baya bir yavaslama var yüzde yüz 200 dk demek eskiden yüzde yüz sarj 120dk da oluyordu. su sinavlar bi bitsin direk not3 roma gecicem bu 4.4.2 fos çıktı
Ben carsambaya kadar da bekleyemeyecegim galibaben degistirecektim romu nedenim artmis oldu carsamba günü degistircem eger duzelirse yazarim
Sanirim 4.4un kronik sorunu yavas doldurma.dh deki note2 kullanici kulubu konusunu okuyorum..isinma sorunundan da sikayetci olanlar var...86 iken 20.03 saat 20.13te 91 oldu yani 10 dakikada %5 bana normal geliyor hemen 40a çıkıveriyor sonra yavaşlıyor artış 4.1.2den(aldığımdan beri) beri öyle zaten,ama yine de normalden yavaş gibi bakıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?